Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pomozcieprosze82358759083

odpowiedzcie mi na pytanie odnosnie depilacji nóg

Polecane posty

dzis w nocy wyjezdzam do cieplego kraju , chcialabym dzisiaj wydepilować nogi , ogolnie zawsze po depilatorze zostają mi krosty / czerwone plamki , powinno mi do jutra zejsc , ale czy to jest bezpieczne? ogolnie nogi golę maszynką , jednak na wakacjach wolałabym sie tym nie przejmować , boje sie , ze pod wplywem słonca krosty mogą zostać dłuzej , albo nabawie sie zapalenia mieszka włosowego , napiszcie mi , czy 24 h to wystarczająco długi czas , zeby po depilacji wyjsc na słonce?

nikt nie wie?

Gość 4523
powinno przez noc ci zejsc ale i tak nie wiadomo jak twoja skora zareaguje..

Gość o w dooope
to sobie ubierzesz spodnie cienkie czy spodnice na jeden dzien, ale masz problemy

Gość marynazwawki
depiluj nogi jak najszybciej, posmaruj sobie grubą warstwą balsamu jakiegoś delikatnego np nivea, a najlepiej oliwką i zostaw te nogi a jutro po prostu posmaruj się filtrem chociaż ja kropki mam przez 2-3 godziny, a nie cały dzień ... ?

Gość Pakula
no ja nie wiem czy klepanie kremami PO depilacji to dobry pomysl zwlaszcza ze dziewczyna mowi ze skora po depilacji reaguje. najlepiej to chyba nogi przgotowac odpowiedni PRZED depilacja by zmniejszyc ryzko reakcji. zmiekczyc skore opowiednio, rozpulchnic a bezposrednio po depilacji moze poprostu zimna woda polac i krem nastepnego dnia.