Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bogdan-25

dominacja w seksie

Polecane posty

Gość bogdan-25

Sporo teraz można usłyszeć, przeczytać na temat dominacji dziewczyn w seksie: że lubicie kontrolować sytuację w łóżku, że facetów to kręci. Chciałbym się dowiedzieć, czy rzeczywiście tak jest i w jaki sposób to robicie?

Gość kolorowa lola
wcale tak nie jest! To facet ma dominować!

Gość bogdan-25
kiedy facet to facet. Ale ja np. osobiście bardzo lubię, gdy moja dziewczyna nieraz przejmuje dominującą rolę. Robimy to w formie zabawy i daje to zarówno mi jak i jej dużo satysfakcji.

Gość nrjrj
to kobiety powinny stac w garach i sprzatac a niec facet... facet ma b yc facetem a nie gosposia

Gość bogdan-25
człowieku, chodzi o seks a nie o porządki domowe

:):):) jestem drobna a faceta mam 2 x cięższego od siebie....eeee....i duuuża różnica wzrostu....a mimo tego robię z nic co chce...jest moim pieskiem sługą wedle kaprysu...dysponuje jego ciałem wedle mojego upodobania...pozwala mi się zgwałcić...zawiązuję mu oczy i przywiązuję go do łóżka...mam też palcat:) ja mogę go zlać...jemu nie wolno oddać...no..może tak troszeczkę..ale w taki sposób by nie wyrządził mi krzywdy:P...generalnie uważa by mnie nie pogruchotać....tak to jest z facetami którzy mają duuużo siły:)

Gość Gosc

Jestem kobieta i uwazam, ze mezczyzna ma dominowac i nie ma innej opcji. Seks ma polegac na dominacji mezczyzny nad kobieta. To takie naturalne.

Gość xxx
Przed chwilą, Gość Gosc napisał:

Jestem kobieta i uwazam, ze mezczyzna ma dominowac i nie ma innej opcji. Seks ma polegac na dominacji mezczyzny nad kobieta. To takie naturalne.

Racja! Wolna jesteś? Mógłbym cię zdominować 😉