Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 tumany

B艂臋dy ortograficzne

Polecane posty

Go艣膰 tumany

Ja rozumiem, 偶e jak cz艂owiek szybko pisze i w emocjach, to mo偶e strzeli膰 jakiego艣 byka, ale nie w najprostszych wyrazach na lito艣膰 bosk膮!!!!!

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 wkurzona na fimre
nie moze strzelic byka 馃槧 moze strzelic literowke, a to zasadnicza roznica. tylko tluki bez szkoly robia taka ilosc bledow jak sie czasem spotyka 馃槾

Udost臋pnij ten post

dok艂adnie - mo偶na zrobi膰 liter贸wk臋 - nie wcisn膮c alt, przestawi膰 kolejno艣膰, pomin膮膰 znak przestankowy ale 偶eby pisa膰 ktury i pomorze? n贸偶 si臋 w kieszeni otwiera co oni robia na tym polskim w podstaw贸wce, 偶eby nie zna膰 podstawowych zasad pisowni swojego ojczystego j臋zyka?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 tumany
T艂uki.... Za czas贸w naszych rodzic贸w, to i ludzie w zawod贸wkach ksi膮偶ki czytali i nie by艂o tylu analfabet贸w, a dzi艣 14-letnie dzieci nie umiej膮 nawet czyta膰, nie m贸wi膮c o pisaniu. To mnie przera偶a.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 wkurzona na fimre
ewa, bo jakby jeden z drugim po raz ktorys z rzedu w pierwszej klasie podstawowki siedzial, jakby tak pol klasy zostawiac, to by sie STARZY tych debili wzieli do pracy nad nimi

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 tumany
nauczyciele boj膮 si臋 uczni贸w, a rodzice za艂atwiaj膮 za艣wiadczenia o dysleksji...

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 wkurzona na fimre
o sreksji :O za moich czasow zeby mozna bylo dostac takie zaswiadczenie to dwa razy w tygodniu przez kilka lat trzeba bylo popylac na zajecia reedukacyjne, jak sie nie chodzilo, to takie zaswiadczenie od niewiadomo kogo nie bylo brane pod uwage... wiec mieli je tylko uczniowie, ktorzy rzeczywiscie mieli z tym problem, ale wychodzili z tego przez swoja prace. a teraz? debilizm sie promuje wszedzie, takze w szkole, porazka po prostu, porazka 馃槶

Udost臋pnij ten post

ja znam zasady pisowni dziewczyny a i tak szczelam byki i najgorsze jest to ,ze nic na to nie poradze....

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 tumany
Trzeba zastanawia膰 si臋 nad tym, co si臋 robi i pisze, a nie klepa膰 na odwal si臋... To jest w艂a艣nie takie olewactwo wszystkiego.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 wkurzona na fimre
dobrze, z szacunku dla odbiorcy twoich postwo zainstaluj sobie firefoxa bo podkresla bledy, i dodatkowo sprawdz kazdy post kilka razy 馃槾 nie jestem dyslektyczka, ale zawsze sprawdzam czy nie zrobilam bledow. owszem, czasem kazdemu sie zdarzy walnac byka, ale sa pewne granice

Udost臋pnij ten post

wkurzona na fimre zainstaluje ..dziekuje za rade:) tumany ja sie zastanawiam nad tym co pisze i czesto jest tak , ze wtedy robie najwiecej bykow bazienka ja nie bedac juz w szkole czytalam i czytam paredziesiat ksiazek rocznie , ale i tak popelniam bledy stylistyczne:(

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 wkurzona na fimre
bazienka, orty sa wynikiem tumanizmu a nie pospiechu 馃槾 nawet w najwiekszym pospiechu nie zdarzylo mi sie napisac Z KOND albo KTURY :O:O:O:O:O:O:O:O:O:O:O

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 kt贸rryy
dla tego ,jestem na Pomarancz ,ale wpisze sie w ten zacny top:D:D

Udost臋pnij ten post

dla mnie nic nie tlumaczy bykow, ani szybkosc pisania, ani zadne dys, co dla mnie jest tylko wymyslem (choc sa wyjatki od reguly, ale malo) ja bardzo szybko pisze i jeszcze mi sie nei zdarzylo zadnego byka walnac

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 wkurzona na fimre
szypko piszem :classic_cool: sorka m贸艣a艂am zropic blont :classic_cool:

Udost臋pnij ten post