Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tumany

Błędy ortograficzne

Polecane posty

Gość tumany

Ja rozumiem, że jak człowiek szybko pisze i w emocjach, to może strzelić jakiegoś byka, ale nie w najprostszych wyrazach na litość boską!!!!!

Gość wkurzona na fimre
nie moze strzelic byka 😠 moze strzelic literowke, a to zasadnicza roznica. tylko tluki bez szkoly robia taka ilosc bledow jak sie czasem spotyka 😴

dokładnie - można zrobić literówkę - nie wcisnąc alt, przestawić kolejność, pominąć znak przestankowy ale żeby pisać ktury i pomorze? nóż się w kieszeni otwiera co oni robia na tym polskim w podstawówce, żeby nie znać podstawowych zasad pisowni swojego ojczystego języka?

Gość tumany
Tłuki.... Za czasów naszych rodziców, to i ludzie w zawodówkach książki czytali i nie było tylu analfabetów, a dziś 14-letnie dzieci nie umieją nawet czytać, nie mówiąc o pisaniu. To mnie przeraża.

Gość wkurzona na fimre
ewa, bo jakby jeden z drugim po raz ktorys z rzedu w pierwszej klasie podstawowki siedzial, jakby tak pol klasy zostawiac, to by sie STARZY tych debili wzieli do pracy nad nimi

Gość tumany
nauczyciele boją się uczniów, a rodzice załatwiają zaświadczenia o dysleksji...

Gość wkurzona na fimre
o sreksji :O za moich czasow zeby mozna bylo dostac takie zaswiadczenie to dwa razy w tygodniu przez kilka lat trzeba bylo popylac na zajecia reedukacyjne, jak sie nie chodzilo, to takie zaswiadczenie od niewiadomo kogo nie bylo brane pod uwage... wiec mieli je tylko uczniowie, ktorzy rzeczywiscie mieli z tym problem, ale wychodzili z tego przez swoja prace. a teraz? debilizm sie promuje wszedzie, takze w szkole, porazka po prostu, porazka 😭

ja znam zasady pisowni dziewczyny a i tak szczelam byki i najgorsze jest to ,ze nic na to nie poradze....

Gość tumany
Trzeba zastanawiać się nad tym, co się robi i pisze, a nie klepać na odwal się... To jest właśnie takie olewactwo wszystkiego.

Gość wkurzona na fimre
dobrze, z szacunku dla odbiorcy twoich postwo zainstaluj sobie firefoxa bo podkresla bledy, i dodatkowo sprawdz kazdy post kilka razy 😴 nie jestem dyslektyczka, ale zawsze sprawdzam czy nie zrobilam bledow. owszem, czasem kazdemu sie zdarzy walnac byka, ale sa pewne granice

wkurzona na fimre zainstaluje ..dziekuje za rade:) tumany ja sie zastanawiam nad tym co pisze i czesto jest tak , ze wtedy robie najwiecej bykow bazienka ja nie bedac juz w szkole czytalam i czytam paredziesiat ksiazek rocznie , ale i tak popelniam bledy stylistyczne:(

Gość wkurzona na fimre
bazienka, orty sa wynikiem tumanizmu a nie pospiechu 😴 nawet w najwiekszym pospiechu nie zdarzylo mi sie napisac Z KOND albo KTURY :O:O:O:O:O:O:O:O:O:O:O

Gość którryy
dla tego ,jestem na Pomarancz ,ale wpisze sie w ten zacny top:D:D

dla mnie nic nie tlumaczy bykow, ani szybkosc pisania, ani zadne dys, co dla mnie jest tylko wymyslem (choc sa wyjatki od reguly, ale malo) ja bardzo szybko pisze i jeszcze mi sie nei zdarzylo zadnego byka walnac

Gość wkurzona na fimre
szypko piszem :classic_cool: sorka móśałam zropic blont :classic_cool: