Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość mamuskalenki

co zrobic?

Polecane posty

Gość mamuskalenki

Hej kobietki prosze Was o porade gdyz niewiem jaka podjac decyzje....otoz... mam 6 miesieczna coreczke razem z moim przyszlym mezem mieszkamy w malym rodzinnym miasteczku....niedawno sie okazalo jednak iz narzeczony dostal nowa niekoniecznie lepiej platna jednak stwarzajaca mozliwosc nabrania lepszego doswiadczenia zawodowego prace...osrodek znajduje sie 100km od naszego miasteczka....ja w tej chwili przechodze na zasilek wychowawczy i dodatkowo mam mozliwosc pracy na umowe zlecenie w miejscuy gdzie wczesniej pracowalam oczywiscie w naszym miescie....narzeczony chce zamieszkac w miejscu gdzie znajduje sie osrodek gdyz chce sie ksztalcic rozwijac umiejetnosci i prosi abym pojechala tam z nim....ja jednak uwazam iz to ze mam mozliwosc zarobienia tutaj dodatkowych pieniedzy i to iz mozemy zaoszczedzic troszcze pieniedzy dzieki temu ze bede mieszkac z coreczka u mamy przekonuje iz lepiej pozostac tutaj i jakos przemeczyc sie rok osobno oczywiscie w kazdy pt narzeczony zjezdzalby do domu na week....tesciowie uwazaja ze taka rozlaka swiadczy tylko o tym ze nie jestem gotowa na samodzielnosc....ja jednak uwazam iz czasami lepiej sie poswiecic jakis czas zeby stworzyc sobie lepsze warunki na przyszlosc...pozatym mialam juz mozliwosc mieszkania z moim narzeczonym i uwazam iz nie jest na tyle odpowiedzialny i pomocny zeby ciagna dzidziusia gdzies gdzie nie znam nikogo i nie jestem pewna czy sobie poradze finansowo i psychicznie sam na sam z problemami.....do tego tak jak wspominalam narzeczony pochodzi z bogatej rodziny i nie potrafi oszczedzac jest rozpieszczony i ciezko na nim w 100 polegac mimo to ma wiele zalet za ktore go kocham.... sama niewiem jaka podjac decyzje? co byscie zrobily w tej suytuacji???

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować