Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość onoonoono

czy was też tak dzis boli głowa?

Polecane posty

Gość onoonoono

Bo mnie strasznie, a żołądek mam w gardle. Coś strasznego :( Jak ja przeżyję następne dni i tygodnie - nie wiem. Jestem cała chora. :(

Gość onoonoono
Boli mnie głowa i brzuch PRZERAŻAJĄCO - wszystko ze stresu - zaraz idę się pakować. Jak ja mam się pakować? Ja nie wiem. Najważniejsza jest kłódka na torbie. Nic poza tym. Wiecie jaką ja mam depresję - STRASZNĄ, przerażającą. Poza tym przez najbliższy czas NIC SIĘ NIE ZMIENI. To mnie przeraża jeszcze bardziej i wpedza w nerwicę - przykro mi. I to wszystko przez moją chora psychicznie macochę. Dajcie mi spokój. Że też się nie umiałam domyślić, że takie zachowanie nie może nienormalne tylko z powodu śmierci matki. Nie wiem :( Bo to się da jeszcze zrozumieć, a resztę? :(

Gość kotuś79
mnie dzisiaj dość,że boli głowa to i jeszcze serce.

Gość onoonoono
że takie zachowanie nienormalne nie może być tylko z powodu śmierci matki. Boże - ja bym was wszystkich ograła gdybym to wiedziała i normalna bym była i wszystko było dobrze, a tak? Boże - ja już chcę umrzeć. Może gdzieś umrę. To wszystko co mam do napisania bo samobójstwo to grzech ciężki a najchętniej nażarła bym się środków nasennych i was wszystkich opuściła. :(

Gość onoonoono
I kto wie może bym się i nażarła ale nie mam za co ich kupić - jedynie stać mnie na panadol i koniec. Boże - zazdroszczę wszystkim samobójcom.Naprawdę. W takiej miejscowości mieszkam , że nic tylko się nażereć piguł i się zdematerializować. Zmienić stan skupienia. I koniec. I taką mam rodzinę i najbliższą przyszłość, ale dalej już im się nie dam powiem wam. Nic mnie oni już nie obchodzą. I tak są ograni, ale... zaczyna się od złodziejstwa, co może być dalej? :( Nie wiem :(

Gość onoonoono
Moja matka jest chora psychicznie - ratunku. Same wymagania do dziś, a pomocy żadnej. WaRIaTKA - ratunku!!! :( I jeszcze coś sobie uroiła - nie wiem - boje się jej bardziej niż diabła. Diabeł - wróg, a ona? Tez chyba drugi diabeł. Ale już diabeł jest bardziej ludzki niz ona. Niech sobie tę karierę wsadzi wiecie gdzie? Gdzieś bo już się nie chcę wyrażać. I to tyle. Ale kariera i teraz znowu do slumsu. Boże - wolałabym juz polski slums. Naprawdę. czy nie mogłam już wrócić do siebie. Ja naprawdę tej baby nie znoszę i ugotuję sobie obiad sama jak będę mieć za co. Jestem przez nią i jej karierę kłębkiem nerwów. Kiedyś mysłałam, że to moja wina - to jest jej wina. Nie chcę z nią mieć nic wspólnego - zna mnie tylko jak mi się wiedzie, a co ja z tego mam? Wiedzie mi się bo cierpię - ona palcem nie ruszy. Nienawidzę własnej matki i życzę jej śmierci - uwierzycie. Ojca także :( Za krzywdę życiową :(

Gość pandakole74
Tak, to ona!!!

Gość onoonoono
Muszę się iść pakować . Nie mam siły powiem wam - czy kogoś to obchodzi? Wcale. Co robić? Co kogokolwiek obchodzi? NiE MAM MIESZKANIA < O KTÓRE PROSZĘ OD 10 lat. Ile jest jeszcze takich przegranych dzieci i okaleczonych przez chorych umysłowo rodziców. Jeszcze mi przez nich wszystko zasyfili - przez ich karierę. A ja? Ale miałam karierę i mam dzięki nim - zaraz chyba się porzygam - taką mam nerwicę , ale kogo to obchodzi? :(

Gość onoonoono
wezcie się odczepcie. Wileka kariera - dupa za 200 milionów. jakie przeszkody , żeby nie zapylała na tasmie. Bo grała w filmie Wajdy? To miał ją przyjąć ponownie. Do Katynia. Bez sensu zupełnie. Nawet jej nie zapłacił. Jak znam zycie umówili się , że ją telewizja wysłała na 1 film za to i owo, a czemu została to nikt nie wie. Bo miała za co żyć - bogata to se siedziała tam i tyle. To tak jakbyś siedziała gdzieś i nie ma pracy, nie ma, nie ma i tak ...7 lat. Coś w tym stylu. Tego normalny nie pojmnie bo nie wszystko trzeba powiedzieć ale... np. widzę na drugi dzień, że mnie okradła i co dalej? No co - dalej muszę myśleć :(

Gość onoonoono
jedyne co miała moja matka zrobić to WRESZCIE ZAMKNĄĆ RYj wiecie. A ona - jak ta Lidka - poleciała do gazet. A gdzie była gdy ja mdlałam z po prostu z depresji i nerwów. W sądzie , w szkole gdzie miałam 2 proces. Darła na mnie ryja a ja miałam 100% racji. Po co mnie przyjęli? Żeby mnie szkalować? No to im się udało, ale samobójswa i tak nie popełnię. Z nienawiści - dosłownie. Bo tak by nawet pasowało. Nażreć się nasennych i tyle :( A moja matka? Jaka ona jest - to już nie jest moja matka. to jest kobieta, która mnie NIE URODZIŁA. I tyle :(

Gość onoonoono
wiecie - ja w Polsce miałam umowę na czas nieokreślony i byłam 2 razy w sądzie z powodu tej umowy to ja wiem co to znaczy praca i zycie i nigdy mnie nie ogracie bo miała być na rok. Przegrałam nigdy więcej takiej umowy nie dostawszy, TO PO CO MI ONA BYŁA? Pytałam sędzinę i mówiłam, że to jest wina dyrekcji, która bezmyślnie mi ja dała. Nie - to była moja wina zdaniem sądu. Wiecie - wsadźcie sobie te wasze sądy DO DUPY. I tyle wam napiszę. Jeszcze mnie w sądzie sędzina z dowodu okradła jak nie miałam świadków to i tak miałam przegrane. Jeszcze mi własność prywatną zabrała i nie oddała nigdy - zakupioną. Złodziejka i tyle :(

Gość onoonoono
I przez to, że mam taką umowę - 1 raz za dużo, siedziałam na zastępstwach rok w liceum dalej bo myślałam, że jak babka nie wróci to dostanę TAkĄ SAMĄ UMOWĘ. Ja tak żyłam a oni żyli se, że na rok. Nie mogli mi powiedzieć? Boże jakie ja mam pretensje i żal na zawsze za to wykorzystanie. A bez tego? Co - gwałciciel by mnie zaszczuł na amen w tych lajf firmach . teraz 3 miesiące będzie mnie szczuł jeszcze , później nie ma prawa tego robić. I to wszystko. To samo prawo jazdy. Przecież to nie ma sensu. I tak nie mają racji !!! :( Nikt nie ma racji bo tu NIGDY WRÓCIĆ NIE CHCIAŁAM!!! NIGDY!!! Nie do tej wsi :(

Gość onoonoono
Powiem wam jak ja jestem załamana tymi ludzmi to sie w głowie nie mieści - 5 lat do tyłu. Cały transport będziecie mieć zniszczony i tyle. Każdy normalny ma tego dosyć. Czym tu żyć? Samochodem? Bez przesady :( Nie wolno trzymać z 2 panami - z 1 można trzymać. I tyle. Uważam, że mam rację i koniec :(

Gość onoonoono
Wiecie - wiem, że nie byłoby może i żle już - w końcu mam 34 lata i nie chcę już być romem na karawanie. Całe życie mam takie - Roma na karawanie. Nie chce tak już żyć. Boże - to miało byc 5 lat bo pracy nie miałam, odchorowałam to ciężko depresją i w ogóle, a tu następne 5 lat i dalej jestem RUMUNEM mam tego dosyć. Kurwa mać czemu ja mam się leczyć na łeb - niech się idą leczyć ci, którzy mnie tak urządzili. Co już prawie miałam pracę to wszystko na minus bo coś osiągnę. Noż kurwa mać co ja mam żreć wy debile :( Se już róbcie te kariery - ja już tylko chciałam mieć mieszkanie i tyle. I jakąś zdechłą robotę. Jak nie w średniej to do podstawówki z powrotem. Po prostu chciałam jakoś wyglądać z tym doktoratem. Już mam rok bezrobocia, zero kursu bo mam doktorat robi. ło wy cipy walnięte na łeb - przecież pracy nie mam! Po co mi to jak nie mam pracy. czy ja mam chory łeb? Przez to robiłam bo zdechła praca była -, dalej W NAJGORSZYM RAZIE zostawał wyjazd ze szkoła i szukanie czegoś. CO JA MAM TERAZ? Obóz Auszwitz, rozwalone życie, długi. Jezu Chryste - czy tu nie ma normalnych ludzi w tym państwie? To niech się rozleci na amen. W końcu Hitler was napadł i do tego punktu miał rację. AMEN :(

Gość onoonoono
Boże jakie ja mam życie powiem wam - jeszcze 2 lata tak wyrzymam a jak sie nie skończy swiat w 2012 to popełniam samobójstwo i koniec. Dam se na msze żeby sie za mnie modlili i koniec. Nie mam już sił. Czy ja dostanę mieszkanie? W Polsce już mieszkać nie chcę. Nie mam siły was nienawidzić, ale mieszkać w tej TRUPIARNI nie chcę. KOSTNICA to jest - pełno trupów :(

Gość onoonoono
Powiem wam tak się czuje sponiewierana, ze nie chcę już ani grosza na mieszkanie. Wolę biedowac w weselszym państwie niż siedzieć z zombi i mieć do końca zycia chorobę psychiczną i nerwicę. AMEN :(

Gość onoonoono
Moim zdaniem tu można przyjechac i w ogóle, ale mieszkać tu? O nie. Tylko nie to. I tyle mam do napisania. taka trupiarnia - jeszcze po tej katastrofie - nic tylko cmentarze i krzyże. okropność :( Nie mówię, że krzyż jest zły, ale nie taki jakiś SYMBOLICZNY a poza tym życie to droga krzyżowa, całość bez sensu i tyle :(

Gość onoonoono
Wiecie co od 2000 roku WSZYSTKO sobie załatwiałam sama, wymyślałam, kombinowałam , mieszkania znajdowałam, pracę i co ta moja matka sobie nie wyobraża czy ktoś tam. NO TO NIE WYSZŁAM ZA MĄŻ I poniosłam tego konsekwencje. To są konsekwencje staropanieństwa. DO PEWNEGO PUNKTU, ale to co mam teraz to juz nie moi drodzy. To że sie dalej uczyłam - to tak, że mieszkania nie miałam, to tak. Ale się miałam wyuczyć, pracę znaleźć, mieszkanie mi mieli pomóc rodzice kupić BO TO PRZEZ NICH go nie miałam, a reszta? RESZTA TO PAŃSTWO - co ono wyprawia, kogo promuje. Już bez przesady, że każdy złodziej musi być górą i to sie tak będzie toczyć bez końca. Nie wierzę w to. Niech to wszystko szlag trafi za mój kolejny język obcy i koniec. Jak dla mnie :(