Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Daria 2506

Wkurw!a mnie to całe "życiowanie" !!

Polecane posty

Gość Daria 2506

Zabujałam się. Tylko po cholerę? On jest starszy o 8 lat, mieszka 150km ode mnie.. I po co mi to? Po co to przyszło? Po cholerę go poznałam? Nic, tylko sie męczę, męczę się jak nigdy dotąd.. Nigdy wcześniej nie czułam się tak, jak czuję się teraz .. życie kobiety jest poj.ebane! Tak. Po.jebane, bo my jesteśmy tak głupie, że jesteśmy w stanie zrobić wszystko dla nich, a oni mają nas głęboko, i nawet nie potrafią powiedzieć głupiego "przepraszam" , które dla nich i tak nie ma znaczenia.. :( :(

Gość Fiipilna
Oj, chyba wiem coś na ten temat .. Niestety, niektórzy nie potrafią doceniać tego, co mają.. :(

Gość wesavvvbvvv
dziewczyny czym tu sie przejmowac , jak nie potrafia docenic tego co maja to nie spier...... do swoich przyjaciolek, ktorych po pewnym czasie pokaza ze wcale nie sa takie cudowne jak sie wydawalo

Gość Daria 2506
Chciałabym mu powiedziec co czuje, ale boje sie ze po prostu mnie wyśmieje .. Nie znamy sie za dobrze, ale wiecie jak to jest .. Jesteśmy po prostu głupie, i nie mamy wpływu na to co się w tej naszej głupiej podświadomości rodzi.. Nienawidze tego uczucia!