Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość załamana swoim wygladem

waze 52kg czyli niby nie duzo a jednak...

Polecane posty

mam 167cm i waze niby nie duzo ale jednak mam straszne boczki i duzy tylek :( tylek jeszcze ujdzie ale te boczki sa straszne :( nie jem slodyczy, hamburgerow itp. przez dlluuugi okres cwiczylam ale to nic nie dalo wiec dalam sobie spokoj :( wiekszosc dziewczyn z moja waga i wzrostem super wygladaja a ja z tymi boczkami :O masakra:( i uda tez wydaja mi sie coraz grubsze :O:( jak sie tego pozbyc ?:(

uuuuppp

niech zgadnę nosisz ciasne ubrania? jeśli tak to się nie dziw że robią ci się boczki ;p

Gość zajebisty byl dzisiaj
co ty pieprzysz? moze masz 157 a nie 167? jestes wrecz chuda, jakie boczki, skad, gdzie? poka fote bo nie wierze.

Gość Andromea1000
Dawaj fote to ocenimy

wlasnie nie nosze obcislych ubran :( mam straszne boczki nawet moj facet ostatnio nad woda mowi do mnie zobacz jaka ta dziewczyna ma figure zero boczkow moglabys cos ze soba zrobic:O

To niemozliwe jest! Ja waze 62 przy 164cm i mam troszke boczków, ale nie jakos niewiadomo ile. A ty jestes wyzsza i wazysz 10kg mniej! Napewno nasz figure modelki a biodra po prostu kobieco zaokraglone.

Izzy1987 -> tylko że ona może być znacznie mniej umięśniona niż ty i stąd ten tłuszczyk ;p autorko -> no to rowerek codziennie po 10-15km ;)

Gość dfb dbdhgvgvb
to jest mozliwe jak zamiast normalnych białkowych posiłków wcina się same węgle i się prowadzi kanapowy tryb życia, moja siostra ma wage idealna do wzrostu a ciało jak flaczek

figure modelki.. haha chcialabym ale ja mam ogromne oblesne boczki ! i niestety to jest mozliwe bo ja tak mam :O leviatan juz jezdzilam dlugo i cwiczylam i one nie znikaja :O

Eeee, ja tam nie jestem umiesniona za bardzo raczej, bo nie cwiczeniewiadomo ile. Staram sie tak z 15 min dziennie na cross-trainerze i troche brzuszków czy cos, ale to jak mam wene, a ja nie to nie cwicze i przez 2 miesiace wcale. Moze po prostu jakos zupelnie inaczej jest zbudowana - nie wiem. Ja mam chyba duze kosci i tak mi sie to jakos rozklada. Ale jakbym wazyla 52kg to bym byla baaardzo zadowolona, mozliwe, ze nawet bylabym nieco zbyt szczupla w oczach niektórych osób. Jakos nie moze sobie wyobrazic, ze dziewczyna wyzsza moze byc gruba przy 52kg.

Gość sześć na dziewięć
ważę i mierzę tyle samo i też mam ze sobą problem. ale głównie dlatego, bo mam figurę gruszki, moje biodra są olbrzymie, wcięcie w talii jest olbrzymie, więc wyglądam jak zapasiona panna z boczkami :o

moze nie tyle ze gruba ale przez te boczki jest masakra :(

sześć na dziewięć -> tylko że takie kobiety są bardzo ładne autorko -> a może przesadzasz z tymi boczkami? ;)

Gość sześć na dziewięć
lev, może w odpowiednim ubraniu są ładne. ja w sumie siebie lubiłam do czasu jak mi były już facet walnął, że te biodra to chyba piłą łańcuchową ogarnie, bo na wieloryba się nie da inaczej. niby żartem, a jednak zabolało :o faceci to idioci :D

niestety nie przesadzam

Ja np. chcialabym miec wieksza róznice miedzy biodrami a talia i wezsze ramiona i zazdrosze kobietom o takich gruszkowanych kszaltach.

Izzy -> ale za to nogi masz ładne ;) załamana -> jest wielu facetów (w tym ja) co lubią kobiety o figurze gruszki ;)

Gość te twoje wymarzone
daj zdjecie bo nie wierze. mam tyle samo wzrostu co ty i waga 52 kg to moja wymarzona.............

te boczki sa naprawde okropne i juz nie wiem jak sie ich pozbyc :(

Gość zajebisty byl dzisiaj
poka fote, a jakie cwiczenia sa skuteczne na boczki, inne niz na brzuch?|

Gość gość
Ja mam 170 i jak ważyłam 54kg to każdy mi gadał o anoreksji, że jestem chuda, że mi kości widać i w ogóle :) u ciebie nie ma większej różnicy, więc nie wierzę, że możesz być gruba i mieć jakieś "wałki".

Gość te twoje wymarzone
jestes po ciazy?

Gość Indra
Hula hop podobno, dziewczyny mówia. mozesz kupic w necie takie specjalne, odpowiednio wywazone i sobie wieczorkami hulac jak ogladasz M jak Milosc :-D

nie bede wstawiac zdjec bo mam zly aparat i wogole za duzo roboty... nie wiecie jak sie pozbyc tych boczkow ?:( nie nie jestem po ciazy, mam 19 lat..

wlasnie mam hula hop takie zwykle z dziecinstwa :P ale po nim boli mnie brzuch ;p

Moze boli, bo miesnie masz slabe i jak troche poruszasz to od razy zakwasy itp? MOze wlasnie powinnas uzywac hula hop mimo bólu. Ps. Taki ból od cwiczen ja uwazam za przyjmeny.

pisalam juz na samym poczatku ze kiedys duzo cwiczylam ale itak to nic nie dalo

Gość te twoje wymarzone
na boczki to ja zanm takie: stoi rpsot w lekkim rozkorku i starsz sie dlonia siagnac do kolana,ale wiesz nie robisz tego do przodu tylko tak reke przesuwasz wzdluz uda po boku! tylko to rob z obiazeniem, najpeirw jedna ,potem druga strona. ja robvilam z 7 kg na poczatek 25 pwotorzen po 3 razy.