Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość triniiii

chude dziewczyny.

Polecane posty

Gość triniiii

wszystkie kobiety jadą te bardzo szczupłe. zastanawia mnie jedno. czy to tak szczerze czy po prostu z zazdrosci? wydaje mi sie ze raczej to drugie. okrąglejsze kobiety zazdroszcza tym szczupłym ładnych nóg, płaskich brzuchow itd. ja mam figure mniej bardzo podobną do tej: http://tnij.org/h2pa i czesto słysze ze mam pewnie anoreksje itp co jest kompeltną bzdurą :) szczere kolezanki mowia mi ze to z zazdrosci i wiekszosc chcialaby tak wygladac ale mowia inaczej zeby podniesc sobie samoocene i zgnebic szczyple kobiety. co o tym sądzicie?

taaa mi też zawsze mowia ze jestem chuda jak patyk i na stopro mam anoreksję :| oczywiście to tylko "komplementy" od osob z figurą typu: wieloryb.

Gość Indra
W wiekszosci przypadków masz racje, ze z zazrosci, ale ta laska, której foto wstawilas to ma nogi jak patyki, rzeczywiscie.

co kto lubi, Rubik jest dla mnie za chuda, lubię normalną szczupłą budowę, ale tłuszcz mnie bardziej brzydzi niż chudość o dziwo u kobiet bardziej niż u mężczyzn, bo kobietom to wszystko bardziej wisi

ani tłuste wieloryby nie są ładne ani wychudzone modelki. anja rubik zalicza się do bardzo chudych i wręcz obrzydliwych. wygląda okropnie moim zdaniem. ładne są szczupłe, zgrabne dziewczyny, ładne są nawet niektóre chude dziewczyny, ale ona jest niesamowicie wygłodzona. nogi jak patyczki, rączki jak witki. :(

no i własnie to mnie wkurza! gadanie w stylu "a ona to juz przesada wg mnie" . za przeproszeniem gówno was to obchodzi jakie ona ma nogi czy chude, krzywe itp itd ? Korva uwielbiam tą polską mentalność. niech każdy pilnuje własnej dupy ! może jej podobaja się swoje nogi ? Zarabia na tych nogach grubą kasę wiec morda w kubeł,, tyle w temacie Pozdrawiam wszytskich którzy mnie za chwilę zjadą (oczywiście środkowym) :D

Gość triniiii
coco - uwazam podobnie :) musi cos byc w tej jej "chudosci" skoro płaca jej za to takie pieniadze, pracuje dla najlepszych domow mody itd. lepsze takie jak mowicie patyki niz wylewajaca sie dzinsow opona :O

Gość katia876
Anja Rubik jest piękna zazdrosne wieloryby!

Gość karmeneczek89
sama bylam bardzo chuda i moim zdaniem nie ma nic w tym fajnego wkoncu troche przytylam i mam normalne kobiece ksztalty i nigdy nie bede zazdroscic bardzo chudym dziewczynom co nie znaczy ze mam je obrazac

Gość A morze może moze
Chude jest obrzydliwe. Tyć!

jednakże jako osoba o nogach równie chudych wydaje mi sie ze mam prawo sie na ten temat wypowiedziec :P i nie moge byc posadzona o zazdrosc wcale. nogi jak patyki nie podobaja mi się i już. wniosek : moga sie nie podobać. i moga sie podobać. po to jest ten temat- do dyskusji a nie do popierania ciebie kokakololajt :O

Ja nie jestem z tych najchudszych, ale szczerze powiedziawszy uwielbiam swoja figurę ;) Nogi mam szczupłe, tu gdzie trzeba mam co trzeba - wyglądam kobieco, bo jestem kobietą. I jeśli mówię, że jakaś kobieta jest za szczupła, to dlatego, że m się nie podoba, nie z zazdrości - może to wy chudziutkie macie jakiś kompleks wyższości? ;) Ze niby te okrąglejsze w końcu nie wstydzą się swojego ciała, i uważają je za atrakcyjne?

Gość Ania :***
Masakra !!!!!!!!!!!!!!! Skóra i kości można być laską ale nie do przesady >>>> Nie gniewaj się ale gdybym była chłopakiem nie poleciałabym na Ciebie !!!

Gość to jest idealna figura
wg mnie: http://www.hot-tapety.pl/tapety/halle_berry/1024x768_1251566915_halle_berry.jpg Nie czuję zazdrości w stosunku do chudych kobiet. Ani tych grubszych. Dlaczego ktoś zaklada, że jak mówię, że nie podoba mi się chudość u kobiet to z zazdrości? Nigdy w życiu się nie odchudzałam - nie musiałam, mam to szczęście. I lubię swoją figurę, jestem szczupła, ale nie chuda. I mam ładne piersi i biodra i duże wcięcie w tali. Wiem, że się podobam. Po prostu nie lubię SKRAJNOŚCI: bycia chudym i grubym. Dlaczego jedna skrajność ma być ok (chudosć), a druga beee (bycie grubszym)? Prawidziwe kobiety są w sam raz:)

O tak, ta dziewczyna ma super figurę - tu gdzie trzeba ma co trzeba, gdzie nie trzeba nie ma;) Czyli wszystko na swoim miejscu. No ob co to za kobieta jak płaska i z przodu i z tyłu? Żadna kobiecość....

Gość triniiii
nie narzekam na brak powodzenia. mam faceta ktoremu sie bardzo podobam, kiedy mowie ze moze jestem za chuda mowi ze wymyslam. innym facetom tez sie podobam, mowia ze mam ładne dlugie nogi :)

Gość katia876
to prawda ze faceci wola szczuple nogi a nie grube kłody. wiem bo rozmawialam z kolegami kiedys na ten temat. i ten mit ze faceci lubia kobiece ksztalty powstal pewnie zeby grubszym kobietom bylo miło :D pewnie sa tez tacy ktorzy lubia okragle ale wiekszosc woli smukłe jak modelki :) przyko mi ;)

Ale kto tu mówi o grubych? Trini nikt nie sugeruje, że jesteś brzydka. Piszę tylko, co myślę - bycie za chudą jest tak samo mało atrakcyjne, jak bycie za grubą. Sama mam bardzo szczupłe nogi, ale poza tym kształtną pupę i pełny biust ;) I uważam, że to lepsze niż bycie totalnie wychudzona, tyle.

Gość szafalov und kobretti
Chuda kobieta nie ma piersi i ma tyłek jak transwestyta chudy!

Gość triniiii
napisalam to bo dziewczyna wyzej napisala ze gdyby byla facetem to nie polecialaby na mnie :D

Mam nadzieje że cię nie uraziłam ale na prawdę jesteś chudziutka ................. rzecz gustu Powodzonka ;0

Gość triniiii
nie szkodzi:) ja sie dobrze czuje we wlasnym ciele :)

w zdrowym ciele zdrowy duch ;p

Indra oczywiście że ta druga ;p

Gość Monique2222
najlepiej być szczupłym ,ale nie chudym ;) jak mam podobna figurę jak dziewczyna z 2 zdjęcia ,a czasem jakies babki mnie lapią za talię (61 wiec w normie) i mówią ,,aleś ty chuda" ;) ale nie przejmuje się nimi .. najwazniejsze ,że mam biust ,biodra ,wagę w normie