Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość triniiii

chude dziewczyny.

Polecane posty

Gość szczupła:):)
Chyba nikt nie zaprzeczy, że w takiej chudości nawet jak nie jest anorektyczką nie ma ani grama kobiecych kształtów.

Gość pastafarianka
chude jest piękne

Gość Anja zarabia grubą forsę
bo światem modellingu rządzą geje, a raczej skrajne cioty (nazwijmy rzeczy po imieniu) :) I tyle. Preferują kobiety pozbawione cech kobiecych, ponieważ kobiecość budzi w nich wręcz wstręt. Jestem przekonana, że po nocach śnią im się koszmary z pełnymi kobiecymi piersiami i biodrami w roli głównej :D Jeśli ktoś będąc kobietą chce wyglądać jak chłopiec - to ok. Ale to dowodzi tylko, ze ten świat jest chory i jest to bardzo smutne. A do rzeczy: popieram zdanie, że żadna skrajność nie jest ładna. Również nie czuję zazdrości w stosunku do chudych kobiet, pozbawionych cech kobiety. Zazdroszczę ponętnym kobietom. Wstawiona tu gdzieś fota halle berry jest dobrym przykładem. Ale ideałem jest dla mnie np. Monica Belluci w tym koszmarnym filmie "nieodwracalne". Boże, jaka ona jest tam piękna w tej scenie w dyskotece! Jakie ma cudowne ciało, piersi, wszystko (kto widział, ten rozumie). Do takich kobiet czuję zazdrośc, do chodzących szkieletów - jedynie lekkie politowanie. A np. Anja z końską szczeną budzi we mnie jedynie pusty śmiech i dowodzi jedynie choroby psychicznej ludzi zajmujących się modą (ta kobieta jest wstrętna). Więc nie wlewajcie sobie takimi tematami :P

bo światem modellingu rządzą geje, a raczej skrajne cioty (nazwijmy rzeczy po imieniu) :) I tyle. Preferują kobiety pozbawione cech kobiecych, ponieważ kobiecość budzi w nich wręcz wstręt. Jestem przekonana, że po nocach śnią im się koszmary z pełnymi kobiecymi piersiami i biodrami w roli głównej :D Jeśli ktoś będąc kobietą chce wyglądać jak chłopiec - to ok. Ale to dowodzi tylko, ze ten świat jest chory i jest to bardzo smutne. A do rzeczy: popieram zdanie, że żadna skrajność nie jest ładna. Również nie czuję zazdrości w stosunku do chudych kobiet, pozbawionych cech kobiety. Zazdroszczę ponętnym kobietom. Wstawiona tu gdzieś fota halle berry jest dobrym przykładem. Ale ideałem jest dla mnie np. Monica Belluci w tym koszmarnym filmie "nieodwracalne". Boże, jaka ona jest tam piękna w tej scenie w dyskotece! Jakie ma cudowne ciało, piersi, wszystko (kto widział, ten rozumie). Do takich kobiet czuję zazdrośc, do chodzących szkieletów - jedynie lekkie politowanie. A np. Anja z końską szczeną budzi we mnie jedynie pusty śmiech i dowodzi jedynie choroby psychicznej ludzi zajmujących się modą (ta kobieta jest wstrętna). Więc nie wlewajcie sobie takimi tematami :P

Tego można zazdrościć http://thewondrous.com/wp-content/uploads/2010/01/Monica-Bellucci.jpg (pomijając nawet jej cudną twarz, bo to wiadomo) A nie tego czegoś http://kobieta.interia.pl/galerie/kobieta/anja-rubik/zdjecie/duze,1147709,1,190 :O (wygląda niemal jaka przybyszka z innej planety - wielka głowa, koński ryj i ciało pająka :D ) Piękność rzeczywiście :O

Gość mchy
faktycznie anja rubik przy monice bellucci to imitacja kobiety :) nie jest wcale ladna, twarz konska :)

Gość bluebelll
chude są okropne ,nie mówie tego bo im zazdrosze sama mam figure taką jak ta dziewczyna z drugiego zdjęcia w bikini , mama powodzenie u facetów, myśle ze rozmiar 38 przy 170 cm to tak akurat, najbardziej podobają mi się , takie kobiety jak obecna miss universum , jak aktorki z telenowel, gdzie widac gdzie jest biust biodra talia ,a nie ta rubik co wyglada jak rozkładający się trup

Gość bonitka (na pomaranczowo dzis)
tez jestem szczuplutka ale jej nogi to juz przegiecie :S

Gość mchy
pomijajac ze rubik jest brzydka (twarz i cialo) to uwazam ze z dwojga zlego lepsze chude niz nadmiar tluszczu i to duzo lepsze, choc oczywiscie najlepsza jest normalna szczuplosc ja sama mam lekka niedowage, taki juz moj urok, od zawsze :) wiec na pewno nie mozna powiedziec ze zazdroszcze takiej rubikowej bo sama jestem szczupla ale na szczescie nie tak jak ona, ufff :)

Wiesz, uważam, że bycie szczupłą jest okej (sama się do takich zaliczam), ale chuda to przesada. Niestety chudość jest nieestetyczna i nieatrakcyjna. Zarówno i kobiet, jak i u mężczyzn. Myślę, że większość facetów woli dziewczyny normalnej budowy, niż chude. To naprawdę nie jest fajne. :P

Gość bluebelll
ja nie mówie ze grube jest fajne , ale takie laski co reklamuja bikini w necie to miodzio , z a taką każdy facet sie obejrzy a nie taka szkapiną jak rubik