Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ptysia z kremem

Dlaczego faceci zdradzają?????????????????????????????????????

Polecane posty

Gość ptysia z kremem

nie mowie ze tak nie jest ale to nie jest glowna przyczyna.. facfet sie stara?? po 2 latach zazwyczaj juz maja wszytskow dupie :) kwitki są w ogrodzie a po czekoladkach sie tyje :D moze daltego nie kupuja nie dbaja itd :D

Prawda znana od lat, jesli jest się zaniedbywanym w związku to szuka się szczęścia gdzie indziej...

Gość ptysia z kremem
ja znam wielu takich co naprawde widac ze kochajaswoje zony lub dziewczyny niby wszystko wporzadku, bo na stałe chca miec kobiete bardzo porzadna przy sobie, a mimo wszystko skacza w bok, potrzebuja chyba troche wiecej szalenstw niz to co na codzien sa w stanie im zaoferowac ich kobiety. W zadnym wypadku nie chca sie z nimi rozstawac. Czy to ma jakis sens......

Cóż, są różne powody zdrad, różne bodźce popychają ludzi do tego. Moim zdaniem najczęstszym jest brak zrozumienia w związku, zainteresowania, rutyna...

jesli facet ma gdzie swsoja babke to ona mu zwyczajnie nie daje a wtedy n idzie do innej.. i wiele kobiet tak robi.. niestety to blad tylko ze mimo ze to jest blad tez bym tak zrobila.. bo skoro miedzy nami sie nie uklada to nie mam ochoty na seks .. bo to dla mnie jakbym sie kochala z obcym facetem :) bezuczuciowo.. Moj facet w pracy ma kolesia ktory sie chwalil ze chodzi na dziwki :D bo zona mu nie daje.. teraz on jest pokrzywdczony i biedny bo ma wyrzuty sumienia bo sie skapl ze zaniedbywal zone.. i się poprawil w stosunku do niej.. ale kiego **** ? wydupczyl i nie ma wyrzutow sumienia :D ale jest zly na siebie ze zaniedbal zone.. to Ci dopiero.. :D Albo drugi :D babka mu urodzila drugie dziecko i przez peirwszse miesiace po porodzie nie chciala sie kochac... majac malutkie dziecko zajmowala sie nic i drugim dzieckiem.. on obrazony ze nie sprzatala jak kiedys.. czasem nie bylo obiadu i jeszcze mu nie dawala.. ( "dawac" co to znaczy ?:D) to koles jako pokrzywdzony chodził na dziwki :D i gdzie tu wina kobiet.. np w tych 2 sytuacjach ?

Gość ptysia z kremem
no tak ale czemu facet ktoremu cos brakuje w zwiazku nie rozstanie sie z ta dziewczyna tylko od czasu do czasu ja zdradza a i tak chce sobie z nia zycie ukladac? mowie wam znam takich mnostwo:/ ogolnie uwazam ze wiekszosc facetow zdradza:((

szaleństw ? czyli co.. poznaja dziewczyne i sie pytaja " jaka jestes w łożko, eksperymentujesz ? " - chyba nie.. oni na to nie patrza oni po prostu chcą innej kobiety... co jest brutalna prawda. w domu maja żona kobiete z ktora beda (potencjalnie) do konca zycia ona jest i nie ucieknie (potencjalnie :D) Pięknie żyjące miloscią małżenstwo.. więc taka kobitka raz na boku ODMIENNOSC nie zaszkodzi. aż mi się rzygać chce.. Oczywiscie nie zaprzeczam ze sa jebniete kobiety ktore mimo wszytsko wszeddzie widza zdrade :) wkoncu koles to zrobi.. Albo takie ktore bez powodu są oschle itd.. Ale ja znam przypadki gdzie wina lezy niestety po stronie faceta :)

ja uwazam ze wszyscy faceci zdradzaja. :) moze nie wszyscy ale 97% z nich tak.. dlatego jestem jak najbardziej czujna.. bo jak slysze o zdradach to mnie telepie i mam drgawki i nerwice... :/ taki moj odruch.. Ale nie znajdziesz ani ty faceta ani faceci kobiety ktora bedzie odpowiadala im w 100% . wiec zawsze bedzie im czegos brakowalo w nas i na odwrót

Gość turiruriririr
hahahhahahah związek to może być cacy. zrozumienie, szczerosc, rozmowa, szczęscie jak 100 chuji, a podstawisz pod nos facetowi ladna, mloda cipke... no tylko gej nie skorzysta :D facet zawsze bedzie chciał podymać ladna laske.. a przedewszystkim jakąś inną. obudzcie sie heloł jesli porównujecie zdrade faceta do zdrady kobiety to uuuu błądzicie, błądzicie moje drogie :D

Ja nie porównuje :) ja wlasnie uswiadamian ze to nie nasza wina tylko faceci tacy są i juz :) Dokaldnie tak jak ty mowisz mloda ładna laseczka i bye bye .. zdrada malowana..

Zgadzam się, zdrada mężczyzny a zdrada kobiety to odmienne sprawy...ale niestety nie tylko mężczyźni potrafią być bezczelnymi złamańcami, kobiety też nieraz pokazują podłość w czystej postaci. W ogóle zdrada to trudny temat, każdy ma z nią inne doświadczenia i nie widzę świetlanej przyszlości tego topiku:D:D A jeśli chodzi o te "idealne" związki w których któreś zdradza to sądzę, że poprawność takiego związku jest w dużej mierze udawana skoro za plecami ktoś wykręca partnerowi taki numer.

Gość ptysia z kremem
ja jestem kobieta daleka bardzo od nieslusznych oskarzen i sie nei czepaim mojego faceta na kazdym kroku, chociaz wiem ze ma przeszłość nie za ciekawa, i wiem do czego jest zdolny. Do tego znajomi ktorych znam osobiscieprowadza tego typu zycie ze skokami w bok, jest to straszne dla mnie, nie wiem jak mozna isc do lozka z kims kogo sie nie kocha, ale faceci bardzo latwo oddzielaja seks od uczucia......

łatwo im to przychodzi?:D im to nie przychodzi ... oni mają to już w sobie :D Oni to robią z wielką przyjemnoscią... szkoda ze nie wiedzą jakie to jest dla nas bolesne

Gość ptysia z kremem
no to jest najgorsze bo kochasz kogos do szalenstwa a masz watpliwosci co do jego wiernosci:/i co wtedy zrobic??? jak sie odejdzie to z nastepnych bedzie chyba tak samo.....:/

Gość marthaaaaa
dlatego, ze chca pozostac przy tym, ze ten pierwszy raz jest najlepszy

Gość ptysia z kremem
odeszłybyście od faceta choć maci epowody by sadzic ze nie bedzie wierny ? i pomimo tego ze go kochacie nad zycie???

mimo milosc wiekszosc z nas nie ma zaufania do swoich facetów.. niesttey.. Ale ich zachowanie i etykiety jakie przez to zostaly do nich przyklejpone nie pozwalaja na pelne zaufanie takie, jakie bylo kiedys miedzy naszymi rodzicami dziadkami .. :/

Dawajcie im to, po co idą do innych, to nie będzie powodów do skoków w bok. Proste jak budowa cepa...

Gość ptysia z kremem
Tez tak myśle, i sie staram narazie jest cudownie, ale boje sie ze sie wkoncu znudzi a mi juz zbraknie nowych pomyslow i wpadniemy w rutyne:/

Gość BAJKI BAJKI!!!
Tak się dziwnie złożyło, że w ostatnim czasie spotkałam kilku panów w wieku 40+. Facet może mieć piękną (20 lat młodszą!!!), zadbaną kobietę żyjącą własnym życiem, może mieć seks a i tak będzie szukał na boku. To jest specyficzny typ facetów, których wyczuwam po 5 min rozmowy. Czego takim facetom brakuje? W rozmowach jest pewien schemat. Facet zajmuje się tym, tym i tamtym a dziewczyna/żona pojedzie na zakupy, jej zainteresowania zaczynają się i kończą na pracy. Myślę, że im chodzi o brak wspólnych zainteresowań.

ptysie z kremem-_> nie myśl o tym. Na rutynę sa miliardy sposobów;) Póki co ciesz się z udanego związku i nie martw sie na zapas.

Gość BAJKI BAJKI!!!
Rozmowy z facetami, którzy mają ochotę na skok są dziwne. Gadają o swoich partnerkach różne rzeczy, na pewno nic dobrego, a jak zadzwoni telefon to na baczność wracają do domu, chociaż twierdzą, że odpowiedzieli kobiecie "na odczep" :)

może dlatego że nie jesteście dobre w łóżku...chociaż ja tam nie zdradzałem bo mam zasade byc wiernym...:-D

Gość szafalov und kobretti
zdradzają bo kobiety lepsze znajdują!

Gość BAJKI BAJKI!!!
Lepsze? Wątpię. Może raczej niedostępne.

Gość ptysia z kremem
no racja, narazie sie nie bede tym martwic, i walczyc o to zeby chcialbyc ze mna i myslal tylko o mnie, slyszalam o takiej opini(od mezczyzn) ze kobieta w towarzystwie i dla innych powinna zachowywac sie jak dama, a w domu dla meza jak zdzira :)