Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Małgorzat_a

PODRÓŻE topodroze

Polecane posty

Gość Małgorzat_a

Czy wyjeżdżał ktoś za pośrednictwem www.topodroze.pl ? Mam urlop od poniedziałku i nie wiem co robić, czy taki wirtualny zakup ale za konkretne przelane na wskazany nr konta jest bezpieczny ? Proszę - odpowiedzcie możliwie szybko :-/

Gość gucci8
Ja własnie kupiłam przez ten portal wycieczkę ale nie jestem do końca pewna czy dobrze zrobiłam... Dam znać po powrocie, jeśli będzie w ogóle z czego wracać...

Gość LO48
Już 2 razy i znajomi też. Jesteśmy bardzo zadowoleni. Indywidualnie podchodzą do Klienta.

Gość gucci8
Witam, No więc pojechałam, wróciłam i mogę stwierdzić, że wszystko ok :) Wywiązali się lecz na lotnisku odebrał nas rezydent arabski ;P Coś tam gadał po angielsku ale słabo... Mi tak naprawdę nie był on do niczego potrzebny bo świetnie dałyśmy sobie radę bez niego :D W razie pytań waliłyśmy do rezydentki Sun&Fun do Iwony :)

Gość aero
Czy więcej osób korzystało z wirtualnego biura TOPODROZE.PL? Nie chciałbym utopić kasy.

Gość gość
warto jechać z tą firmą nie naciągają, solidnie na czas wszystko organizują,jedynie rezydentka w hiszpani w hotelu powinna jechać na szkolenie jak należy zająć się gośćmi(seniorzy),mało konkretna i brak info w książce ,którą podsuwa się gościom.Pani Dominika musi się jeszcze dużo nauczyć.!!!

Gość aniaK34
Ja z reguły sama sobie organizuje wypoczynek, przeglądam różne portale z ofertami noclegów np. http://relaximo.pl/ organizuje czas na wypoczynek, dzięki temu odpada marża dla biura podróży.

Gość Józek Czerwiński
moja żona się skusiła na Sycylię bo ja tak bardzo chciałem zobaczyć klimat "mafiosów", w dniu wylotu w drodze z Zielonej Góry do Warszawy na lotnisko żona zadzwoniła do biura i zapytała czy i gdzie mamy do odbioru dokumenty a "uprzejmy" zdziwiony że nie dostaliśmy informacji o odwołaniu imprezy ? K A T A S T R O F A a nie biuro podróży, amatorszczyzna i bezczelność, jak tylko możecie to unikać dziadostwa