Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Dziewczyna złota

Jak dojśc...

Polecane posty

Gość Dziewczyna złota

z pod Pałacu Kultury do złotych tarasów?

Gość Dziewczyna złota
Jest ktoś z Warszawy?

Gość Dziewczyna złota
Up

Gość masz dostęp do interntu
to dlaczego sobie nie sprawdzisz chociażby na Google Maps? Nie znoszę jak ktoś jest tak leniwy, że będzie siedzieć i czekać aż ktoś jej napisze zamiast samemu sprawdzić :o

Gość Dziewczyna złota ta prawdziwa
Taaaa... A może jednak ktoś mi pomoże?

a czy ja ci niegrzecznie odpowiadam? po prostu mierzi mnie takie lenistwo :o

Gość Dziewczyna złota najprawdziwsz
Ciekawe kto się pod kogo podszył...Prawdę znamy tylko my dwie i moderatorzy, prawda? Niezłota dziewczyno?

Gość umcyk umcyk tralala
spod pałacu kultury to najrpościej będzie przez piaseczno 🖐️:D

1.Kieruj się na Plac Defilad na północ 29 m 2.Skręć w 1 w prawo w kierunku Marszałkowska 110 m 3.Skręć w prawo w Marszałkowska 350 m 4.Skręć w 2 w prawo w kierunku Aleje Jerozolimskie 400 m 5.Skręć w 1 w prawo w kierunku Emilii Plater 500 m 6.Zawróć 200 m 7.Skręć w prawo w Złota Miejsce docelowe będzie po lewej stronie 110 m Złota 59 Warszawa Wpisz sobie w Google.maps.pl hasło "Warszawa, ul Złota 59" a następnie weź opcję "Szczegóły dojazdu" to na mapce ładnie pokaże ci się linia którą powinnaś iść. Ja nie jestem z warszawy, bardziej pomóc nie mogę.

Gość sjdhckjhckz
Jeśli jesteś pod kinoteką (od tej strony) to musisz iść kierując się jak na Dworzec Centralny. Zaraz powinnaś zobaczyć już Złote Tarasy. Tak bardziej po prawej stronie jest przejście podziemne. Wychodzisz z niego następnym wyjściem w prawo i już jesteś pod Złotymi. Udanych zakupów.

Taaak tylko te ulice nic mi nie mówią, chciałam taką pomoc, że np. idź w stronę dworca centralnego a jak zobaczysz coś tam to skręc w prawo, ale widzę że nie ma tu uczynnych ludzi. umcyk umcyk tralala --> nie musisz się ze mnie nabija tym bardziej, że widziałam jak nieatrakcyjnie wyglądasz ;)

Dziewczyna złota najprawdziwsz-- dlaczego od razu się nie zaczerniłaś?Pokazuję ci,ze takie wypadki mogą nastąpić,tylko bardzo kuturalna osoba pojęła to i wytłumaczyła.Na drugi raz zaczernij sie i klopotów nie bedziesz mieć.

Dzięki sjdhckjhckz ;) Dziewczyna złota --->>> po co mam to robic i tracic czas skoro wpadłam tu tylko na kilka minut, aby zdobyc info,a nie na długie pogaduchy nawet po innym nickiem mogę się pytac o drogę. Nie widze w tym sensu. Baj ; *