Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ailla

Podobam sie koledzie w pracy - mam problem...

Polecane posty

Gość ailla

.. Jest taka sprawa: jestem od wielu lat z cudownym mezczyzna, mieszkamy razem. Jestesmy udana para i nie chce niczego zmieniac. Ostatnio pojawil sie jednak maly problemik - podobam sie koledze z pracy. Kolega daje mi to wyraznie do zrozumienia, oczywiscie wszystko kulturalnie i bez przegiec. Ja mu za kadym razem powtarzam, ze z tego nic nie bedzie, bo jestem w udanym zwiazku i nie zamierzam przyprawiac rogow mojemu mezczyznie. Poradzcie mi.. co mam zrobic? Nie chce byc nieuprzejma wzgledem kolegi, bo musimy dosc scisle ze soba wspolpracowac, a ja nie chce stwarzac atmosfery napiecia w pracy... Jak myslicie, czy jemu to pradzej czy pozniej przejdzie? A jak tak, to kiedy? :)

Gość ailla
dodam jeszcze ze on ma na imię Azor i jest owczarkiem niemieckim

Gość ailla
hehe... ten drugi wpis oczywiscie jest podszywem :) napisalam, bo przyznam - meczy mnie ta sytuacja, a poza tym mam wyrzuty sumienia wzgledem mojego mezczyzny. Oczywiscie z mojej strony nic nie ma i nie bedzie, ale mimo wszystko nie jestem szczesliwa, ze musze spedzac codziennie kilka godzin w towarzystwie innego faceta, ktory mnie ewidentnie podrywa.. :/

w życiu nie raz tak bedzie, przełknij to... ten azor to w domu nie był chowany:)

Gość h e h e :D
Przecież to norma, ze zauraczamy sie, czy ktos zauracza sie w nas. Trzba umiec trzymac emocje na wodzy i kierowac sie zdrowym rozsadkiem, a bedzie dobrze.

Gość ailla
:) dziekuje :) tez wychodze z takiego zalozenia...

Gość Taki jak on
Może mu przejść, ale nie musi. pewnie będzie się biedaczek długo męczył. Najlepszym rozwiązaniem byłoby dla niego żeby szybko umarł.