Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość granks

bardzo chciałabym dziś się z nim kochać co mam zrobić???

Polecane posty

Gość granks

Mam pytanie do dziewczyn które sa w podobnej sytuacji,lub też do Panów którzy mogliby mi jakoś pomóc. Ja sama nie mam już pomysłów na to jak by to zrobić... A więc tak ostatnio kochałam się z moim facetem na poczatku sierpnia,potem nie byo na to czasu.Teraz czas jest ale warunki niesprzyjające... Nie mieszkamy razem(oboje z rodzicami) ,mamy po 20 lat,jesteśmy razem 3 lata.Ja mam domek na działce do którego czasem jeździmy bo w domu nie ma jak tego robić..jednak jak byliśmy tam ostatni raz to on widział karaluchy których się brzydzi i mówi,że nie chce i nie może się w takich warunkach kochać.. (wcześniej tych karaluchów tam nie było) No i jak wczoraj mu wspomniałam o tym żebyśmy może tam pojechali w wiadomym celu to się ucieszył ale powiedział,że jechać tam nie chce z wyżej wymienionego powodu. No dobra tylko,że my nie mamy gdzie indziej tego zrobić!A ja tak bardzo mamna niego ochotę.Tym bardziej,że już prawie miesiąc seksu nie było. Poradzić co mam zrobić żeby go przekonać?Lub może macie jakiś inny pomsył żeby mi doradzić na który on by mógł się zgodzić???? Dziś jego rodzice pojechali na weekendową wycieczkę i jest sam w domu ale nie wiem czy wieczorem nie będzie zajety i ogólnie nigdy nie robiliśmy tego u niego w domu i głupio mi prosić go żeby ten dom nam zaproponował...

Gość bezsens2
jezeli on sam nie wpadnie na to, zeby cie zaprosic do domu na seks to to nie jest facet :o

Gość granks
Chciałabym do niego dziś zadzwonić jak juz będzie po pracy i mu to jakoś zasugerowac ale nie wiem jak żeby nie wyjśc na nachalną...(oczywiście seks zasugerować tak by się dziś na niego zgodził) o miejsce bysmy się martwili potem.... CO mam powiedzieć co by podziałało?

Gość granks
Ja ogólnie niesmialą jestem ,kiedyś bym w zyciu pierwsza nie zaproponowała.To się zmieniło i zawsze gdy ja proponuję on się zgadza ale wczesniej mielismy gdzie teraz nie ma tak łatwo...dlatego boję się,że mi odmówi a nie wiem czy to zniose...

jasne zaproponuj mu co za problem napisz kochanie n rodzice wyjechali chata wolna..chetnie wpadne na małe co nieco do Ciebie , bedziemy sie kochac cała noc