Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość katie2344

erotyczne smsy które na 100% działają!

Polecane posty

Gość katie2344

Chcę wysłać mojemu chłopakowi erotycznego sms-a po którym będzie wiedział,że mam na niego wielką ochotę i chciałabym się z nim kochać.Tylko nie takiego przesadzonego ale takiego który na pewno zadziała i po którym mu tez przyjdzie ochota. Nigdy wcześniej mu takich smsów nie wysylałam więc na pewno będzie zaskoczony. Tylko chcę żeby po jego przeczytaniu zrobiło mu się miło a nie był zażenowany... Jak amcje jakies dobre teksty to piszcie PROSZE!!!!

Gość katie2344
Dodam, ze moj chlopak jest jeszcze prawiczkiem, ja mialam juz kilku mezczyzn przed nim w lozku. Obawiam sie jedynie tego, ze pomysli, ze zalezy mi nie na nim, a na samym seksie. Jest starszy ode mnie o 6 lat, wiec do tych spraw ma jzu inne podejście

Gość katie2344
Niestety drogi potrzywie. Mój chłopak nie byl prawiczkiem gdy zaczełam z nim być ,ja byłam dziewicą.Jesteśmy w tym samym wieku

Slyszalam takie wiesci ze Cie w nocy nikt nie piesci, wiec zadaje Ci pytanie - Czy dasz sie zaprosic na noc kochanie Kiedy pora jest na spanie ja mam chetke na kochanie. I mysl jedna we mnie plonie - by piescily mnie Twe dlonie. Usta czule calowaly, a dwa ciala sie zjednaly.

Gość polla 22
moze jednak cos podpowiecie?

Gość majura danza
pisze sie to co sie ma ochote, ale raczej nic zbereznego ja do swojego pisze np tak: kochanie, tesknie za twoim smakiem i zapachem, jak wrocisz do domu to chetnie cie wypieszcze i on wie o chodzi i wraca jak nakrecony bo wie co go czeka :Ppisze sie to co sie ma ochote, ale raczej nic zbereznego ja do swojego pisze np tak: kochanie, tesknie za twoim smakiem i zapachem, jak wrocisz do domu to chetnie cie wypieszcze i on wie o chodzi i wraca jak nakrecony bo wie co go czeka :P

Gość majura danza
oj dwa razy mi sie skopiowalo

Gość poooost
ktoś to napisał prawie dwa lata temu