Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość rafciolaaa

chcem zaproponować mu seks.Nie wiem jak?

Polecane posty

Gość rafciolaaa

Panowie chcę zadzwonić dziś do mojego faceta i w jakiś sposob powiedzieć mu,że chcę się z nim dziś kochać.Jak mam to zrobić żeby na pewno mi nie odmówił?

Gość rafciolaaa
???

Gość Koralikowa Kraina
Ubierz sie w seksowną bielizne, stan w jego drzwiach i powiedz : "przyszłam się kochać", byłby idiota gdyby odmówił. No chyba,że koleś ma 18-20 lat, jest dziecinny i nie skuma za bardzo tematu.

nie ,,przyszlam się kochać'' tylko ,,CHCEM się kochać'' :-D :-D

Powiedz facetowi NIE CHCEM ALE MUSZEM się dziś z toba kochać. Ot też nie będzie chciał ale bedzie musiał .

Gość aquariuss
Mnie to najbardziej podniecało jak moja ex kobieta mówiła... Dobra ściagam gacie, ty ściagaj swoje i do roboty! Działało na mnie oj działało!

Gość aquariuss
jakby to powiedzieć... "Nie starczało mi funduszy na jej zachcianki" a godność swoją mam i niestety, skarbonką nie będę, tylko dlatego, że sex jest dobry!

Gość Tomaszekk
Kotku chcem Cię dziś poczuć w sobie. Laski wiedzą, że to na facetów działa. Ale jak już przejęłaś inicjatywę to ją prowadź do samego końca. www.poszukujetancerki.republika.pl - zapraszam również na facebook-a

Nie dzwoń, tylko idź do niego i bez słowa już od progu bierz się do roboty. Jeśli nie jest gejem to się zgodzi :]