Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dziewuszkaaaa266

Bradzo wazny temat.

Polecane posty

Gość dziewuszkaaaa266

"Samotności za istnienie kochania to ty prosze czekam i ulegam bo tesknie za tobą czy tesknisz za mną powiedz ni na to pytanie czy znasz tą odpowiedz na nie bo ja znam. Cały czas myśle o Tobie ty w mojej głowie cztery puste sciany my w nich całkiem sami jak w półapce uwiezieni samotnością przeazeni kiedy spotkam cię moja kochana kiedy kontakt znów nawiąrze dosyć czekania w telefon spogladanie wiadomości odbierania i wiecznego zamartwiania chce po ciele cię musnąć chce przy tobie usnąć by przytulić się do ciebie. Jesteś dlamnie życiem tlenem jak adam dla ewy rajem edenem chce żebyś była blisko chce żebyś była cieniem mych marzen spełnieniem." Jak to odebrac.Dostalam to od znajomego z gg.?Co chcial przez to powiedziec?

Gość dziewuszkaaaa266
wariuje.

Gość pastafarianka
faktycznie, przecinków ani znaków interpunkcyjnych nie zauważyłam. napisz mu żeby sprawdzał co skopiował z jakiejś strony WWW zanim da ci do oceny ;D

Z tekstu można wywnioskować, że 'pisarczyk' ma problemy z interpunkcją i nie przejawia szacunku dla Twojej osoby, jako że "Ci", "Ty", "Twoje" napisał z małej litery :)

Gość dziewuszkaaaa266
POmijajac przecinki, interpunkcje. Co byscie powiedzieli co on chce ode mnie?

najłatwiej by było po prostu spytać kolegi co miał na myśli? Bo może to niespełniony raper ;) albo zwyczajnie pomylił numery..?

Gość dziewuszkaaaa266
Ale co chcial przekazac mi ze cos do mnie czuje.Czy jak?

Gość aquariuss
Nie on chiciał Ci, powiedzieć że ma Cię gdzieś i nie chce Cię więcej znać... ponadto stwierdził, abyś ogoliła nogi i wąsy, tak tam napisał.... Jezu ludzie litości :(

Gość dziewuszkaaaa266
pytam sie powaznie.Czy nikt nie potrafi odpowiedziec na tak proste pytanie?

Gość dziewuszkaaaa266
up