Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość LauraUU

Jaka sukienka dla MAMY panny młodej???????????

Polecane posty

Gość LauraUU

Hej. Szukam sukienki dla mojej mamy i mam wielki problem.slub za 4 tygodnie, moze ktos pomoze. moja mama jest osobą młodą ma 42 lata wiec wszelkie garsonki odpadają. sredniej budowy, nosi rozmiar 40/42 z tym ze jest wysoka, 176cm wzrostu wiec nie wygląda grubo. brunetka włosy do ramion, oczy ciemne. figura raczej jabłko, nogi szczupłe zgrabne, brak talii, duzy biust. szukamy sukienki eleganckiej prostej, bez udziwnien typu koronki falbanki. Długosc w kolanko. kolor raczej ciemny, najlepszy byłby czarny choc wiem ze czarny odpada. myslałysmy o chabrowym, granacie, czekoladowym nie wiem jaki jeszcze. czy moze byc ewentualnie ,mieszanka czerni z bielą? jesli ktos ma jakis pomysł prosze o rade:)

Gość LauraUU
moze pomoge... 2 i 4 sliczne ale tez czarne, myslicie ze moja mama moze miec czarną sukienke?

Gość zenadaaaaaaaaaaaaaaaaaa
42 lata to nie jest stara???? a jaka mloda??????? rozmiar 40-42 przy 176 to nie gruba????? a jaka? chuda????? no kurva bez przesady:O

Gość LauraUU
hmmm kurcze...:( ale nawet z jakimis jasnymi dodatkami typu szal jasna bizuteria badz perly

Gość LauraUU
42 lata to twoim zdaniem stara? no to wspólczuje. ja uwazam ze moja mama jest młoda jak na mame młodej. a rozm 40/42 na wzrost 176 to wcale nie duzo. i wypraszam sobie wszelkie uwagi na ten temat

Gość zenadaaaaaaaaaaaaaaaaaa
tak, Twoja matka jest stara, dlaczego wypraszasz sobie uwagi na ten temat? bo co? piszesz na forum, ze nosi rozmiar 40-42 i to wg Ciebie nie jest gruba? Grube dupsko i tyle. Prawda w oczy kole. Niech mama kupi co jej pasuje, czy zdania swojego nie ma i Ty ja ubierasz?????

Gość LauraUU
nie nie i jeszcze raz nie. sugar:( te sukienki sa okropne jak dla 60latki. moja mama wyglada młodo, jest zadbana i bardzo ładna, w zyciu nie załozy takiej sukienki jak dla babci no bez przesady

Gość olaboga no nie moge!
autorka pewnie wpadla i sama ma 19 lat hahahah, ale musi wziac szybko slub, bo co ludzie powiedza, jej matka napewno tez wpadla, a teraz trzeba jeszcze w cos ubrac te grube dupska, bo co ludzie na wiosce powiedza, nie dosc, ze corka poszla w slady matki to jeszcze wygladaja obie jak raszple:D

Gość no wlasnie wow
to od sugar sa idealne na Twoja stara:)

Gość LauraUU
no jasne ze jest młoda.a wygląda jeszcze na 5 lat mniej wiec wogóle laska z niej. ja uwazam ze rozmiar 40 na wysoką kobiete to nie duzo ma taka srednia budowe ale napewno nie ejst gruba. a ty zenada sie wypchaj matole:P bum czikibum ta 1 sliczna

Twoja mama powinna byc ubrana w jasne kolory. A jesli nosi rozmaiar 40 - 42 to ma baardzo duze pole do popisu. Na pewno bez glebokich dekoltow i odkrytych plecow. Reszta to jej wolna wola ;)

Chodzi mi o taki fason, nie chciałam obrażać twojej mamy. I bardzo podobają mi się też 2 pierwsze sukienki od bum czikibum, myślę, że są odpowiedniejsze od tych moich :-)

Gość LauraUU
olaboga a wiesz ze nie wpadlam, mam 22 lata i sobie biore slub nie będąc w ciazy:) co szczena ci opadła.? a co do mojej mamy to 20-30 lat temu rodzenie dzieci w wieku 20 lat było norma wiec spadaj:P

Gość do kwedsa
kwedsa - ty jestes pojebana??? stara baba, rozmiar 40-42 w jane kolory???? chyba Ci Bog opuscil na zawsze:O Kobieta w tym wieku i tym rozmiarze powinna byc ubrana w ciemniejsze STONOWANE kolory z dobranym fasonem aby ukryc to i owo co zapewne jej wystaje. W zyciu nikt nigdy nie poleca jasnych kolorow dla osob w tym wieku i z takim rozmiarem, pogielo Cie!

Gość LauraUU
sugar jasne nic sie nie stalo:) no mi sie ta 1 własnie tez podoba wszystko ma ok dlugosc w sam raz góra tez super. hmm kolor nie wiem moze taki chabrowy. kurcze jasne kolory typu beże i łososie to nie bardzo

Gość olaboga no nie moge!
tak szczena mi opdala, bo jestes jeszcze glupsza niz myslalam:O no a po kilku latach rozwod...zajebiscie, idiotka, zamiast korzystac z zycia zabawy w dom jej sie zachcialo, pojebuska!

http://img135.imageshack.us/i/czerwonywm9.jpg/ TA NAJLEPSZA, ale nie ten kolor! beże, srebro, pastele, może granat - TAK ale nie BIEL, CZERWIEN, CZERN... Sukienka TIFANI nie jest warta swojej ceny i ... pogrubia. Wiem, bo mam. Kup jakąś ładną ołówkową sukienkę o ładnym, jasnym kolorze. A wiek 40 plus to nie jest wiek na sukienki dla podlotków które dostałaś w linkach /

Gość LauraUU
lejdis ta tuba tez mi sie podoba