Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mariette

tłuste wlosy a facet

Polecane posty

Gość mariette

Czy faceci zwracają na to uwagę:)? Bo ja mam pecha...bylismy umówieni na jutro na 12.. a pech chciał, że wyszłam sobie z...moim pieskiem;) na spacer siusiu. I nadjechał on..:( No i jak ja wyglądałam?? tłuste włosy since pod oczami... Chyba chciał mi zrobic niespodzianke:classic_cool:..ale..ja byłam nieprzygotowana. Miałam się wystroic na jutro:):classic_cool:

Gość kochamm Ciebbie - Ewwcia
:) Może to jakiś fetyszysta:P I może on lubi tłuste..:) włosy:P Ale faktycznie...żadna kobieta nie chciałabybyć widziana w złym stanie:)

Gość bez makijażu
na dwór w ogóle nie wychodzę!

Gość szafalov und kobretti
Zależy czy kocha Ciebie czy Twój wygląd?

Gość JArko3434334
to zalezy czy tluste bo mylas 5 dni temu czy tluste bo masz takie wlosy przetluszczajace sie .. W tym pierwszym wypadku naturalnie nie jest to korzystne .

ja też nie wychodzę bez makijażu:)

Swoją drogą to smutne że dbasz o siebie tylko gdy idziesz na randkę. Nienawidzę tłustych wlosów u ludzi...zniose wszystko ale nie smalec na głowie...porazka, mam nadzieję, że Twój facet to zauważył i zwróci Ci uwagę, może zaczniesz dbac o higienę.

Gość mariette
mam tłuste włosy..ale dziasiaj miałam okropnie tłuste...ale spięte... lekko się uśmiechnęłam, ale nie wiem, czy widział..ciągle myślałam, aby nie widział tych tłustych włosów...ale mam pecha:( cholernego:)

Gość mariette
chantalka..ciągle dbam o siebie:) ale czmeu tak jest, że czasem człowiek ma pecha:) wyskoczyłam tylko na chwile..z pieskiem;) A jak jestem wystrojona i mam lśniące włosy to nie mam takich niespodzianek;) tylko jak mam tłuste włosy lub..dziurawe jeansy:P

Gość hm...czasami tak
bywa ! może nie zauważył ;) jak jestem w domu i wiem że nigdzie nie idę to tez czasami nie myję włosów, co nie oznacza że się w ogóle nie myję !! włosy praktycznie powinnam myć codziennie! a nie mycie sie a mycie włosów co 2 dzień to dwie różne kwestie !!!!

Gość mariette
może nie zauważył:) Miał mnie pocałowac..iekawe jak z tymi tłustymi włosami..:( cholera..;) jasna

może facet wykaże się tolerancją, a może kompletnie nie zwrócił na to uwagi, bo leci na Twoje wnętrze a nie "zewnętrze" ;)

Gość wydaje mi sie ze......
jak ktos ma tluste wlosy to nie znaczy ze nie dba o higiene. Ja mam taka przypadlosc, ze mi sie wlosy przetluszczaja szybko i zaden lekarz mi nie umial pomoc. dbam o wlosy bardzo! uzywam drogich srodkow i szamponow na zamowienie i na pewno dbam o wlosy duzo bardziej niz przecietna dziewczyna a i tak sa czesto tluste.. i nic na to nie poradze. moj chlopak wie ze mam taki problem i akceptuje to. zalezy mu na mnie a nie na tym jakie mam wlosy/ oczywiscie wyglad jest wazny ale dla niego jestem najladniejsza ;) i on mowi ze jak sie nie umaluje to tez jestem ladna ;) wiec dziewczyno jesli zalezy mu na Tobie to nie bedzie mu przeszkadzac jakie masz wlosy. wazne bys byla czysto ubrana i dbala o siebie ;)

Gość mariette
do wydaje mi się... masz racje. Ale...widok tłustych włosów..a już patrzenie na nie z bliska..to niemiły widok:) Nie mówiąc o dotykaniu:) Też mam ten problem...myje dbam..a się tłuszczą..

Gość mariette
kiedy wymysla krem na tluste wlosy;)

Gość fdfasfsaf
myjcie się dziewczyny bo nie znacie dnia ani godziny

mariette: sluchaj mi tez bylo wstyd jak moj chlopak widzial mnie z tlustymi wlosami.. wydawalo mi sie ze mysli i nie dbam o siebie itp.. ale okazalo sie pozniej, ze nawet uwagi na to nie zwrocil ;)) a nawet jak widzial to nie przejmowal sie tym ;) jesli chlopakowi zalezy na Tobie to nie bedzie patrzyl jakie masz wlosy i czy jestes umalowana czy nie.. dla niego bedzie sie liczylo tylko to, ze w ogole jestes ;))

Gość mariette
17:05 ładne słowa:) Ae ja sama siebie wolę w makijażu;) Może nie widział tych włosów;) oby:P! Jutro postaram się zorintowac, czy widział:D

nie probuj!! bo jak tak? to pozniej Ci bedzie glupio ;] moze pomyslal, ze mialas myc na wieczor np ;ppp lepiej nie dopytuj.. zostaw to najlepiej ;) on juz moze zapomnial o tym jesli w ogole zwrocil uwage ;)) u mnie tez tak bylo.. dopytywalam i mi mowiedzial: trudno, masz jakie masz.. i mi bylo strasznie glupio bo juz wiedzialam, ze zwrocil na to uwage.. ale pozniej z czasem przekonalam sie ze on nie przejmuje sie moimi wlosami ;) oby u Ciebie tez tak bylo ;)

Gość mariette
dzieki za wpisy:) zmykam:) Ale dzisiaj wygladałam jak zmokła kura;) na pewno J. :classic_cool: widział;) Jutro się wystroje dla Niego:classic_cool:

Gość mariette
nie bede dopytywac:) faktycznie miałam myc na wieczór..na jutro:) Bo jutro mielismy sie widziec:) mam nadzieję, że przez noc zapomni o tych włosach:)

Powiedz mu jutro, że chyba pobiera Cię przeziębienie bo wczoraj wyszłaś na dwór z mokrą glową:D

Gość mariette
chantalka nic nie powiem jutro:) mu:classic_cool: sam się domyśli, że chyba u mnie w pokoju padało..:)

lepiej tak nie mowic. najlepiej nie wracac do tego! przeciez na pewno nie raz bedzie sytuacja, ze tez bedziesz miec przetluszczone wlosy... oczywiscie to juz po dluzszym byciu razem jak juz sie nie bedziesz krepowac ;) ale nie ma co tlumaczyc sie z takich rzeczy.. mialas tluste i tyle, bylas przed umyciem glowy.. ludzka rzecz! pusc to w niepamiec najlepiej ;))

Ale sobie siarę zrobiłaś przed tym przystojniakiem:classic_cool::PP

Gość marette
do wydaje mi sie ze.. oczywiscie:) Ale sama zauważyłam, że on ma zawsze czyste auto:) i włosy..a ja?

Ty tez dbasz o siebie! jesli nosisz czyste ubranie, myjesz sie codzien jak nalezy i ladnie pachnie od Ciebie to przeciez nie moze Ci nic zarzucic. a jak nawet masz te wlosy tluste czy sie nie umalujesz to wazne bys chociaz miala ubranie czyste i zebys byla swieza ;) ja jestem czysta, schldnie ubrania i wypachniona.. tylko wlasnie czesto mam wlosy tluste pomimo, iz myte byly np rano.. no i co mam zrobic.. liczy sie caloksztalt a nie poszczegolny element.. staraj sie by wszystko inne bylo jak nalezy i bedzie ok ;)))