Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość snbn

Ważne!! Test!!

Polecane posty

Gość snbn

Czy test wykonany 12 dni po niebezpiecznym stosunku ( i dniach płodnych) jest wiarygodny?...

Gość snbn
nikt nie wie?

Gość snbn
ale czy będzie miarodajny, jeśli uprawiało sie seks z czarnoskórym?

Gość snbn
podobno trzeba robić test specjalnymi urządzeniami wykrywającymi "czarniawe" dzieci, bo sperma czarnoskórego jest trochę inna

Gość snbn
żałosny, tchórzliwy podszyw...pewnie twoja matka musiała wykon ywać takie testy, bo miała w ci*pce spermę czarnych...stąd takie masz przypuszczenia...gratuluję czarny podszywie...

Gość kolyndara
testy można wykonywać już po 6 dniach . Są jednak przypadki,że się mylą czego dowodem będzie pojawienie się tutaj zaraz kobiet, które robiły 10 testów, wychodziły one negatywnie a one były w ciąży ;p

kolyndara, litości, nie pleć głupot :O Test wykrywa 6 dniową ciążę, owszem. Ale ciążę do cholery. A w ciążę nie zachodzi się w momencie jak facet się spuści :O Sperma może sobie poczekać do owulacji, czyli kilka dni. Zanim plemnik dorwie się do jajeczka też troszkę minie, zanim jajeczko się zagnieździ znów kilka dni i dopiero zaczyna wzrastac hormon hcg. I wtedy test to może wykryć.

widac jakie mają pojecie skoro takie bzdury. A tak swoją drogą to jak sie Wam chce jeszcze ciągle odpisywac w kóltko na te same watki??? Wystarczy zasiegnąc troche informacji na temat płodniosci w ncie. Test mozna juz wykonac w dniu spodziewanej miesiaczki a 6 dni po to co on ma pokazac?? wszystko zalezy od tego w ktorym dniu fazy lutealnej dojdzie do zagniezdzenia, chciałam zaznaczyc ze od momentu "spuszczenia się " faceta do momentu dotarcia żołenierzykow do celu musi minąc sporo czasu a i zapłodnione jajo jeszcze musi wrócic na swoje miejsce czyli do macicy i tu zaczyna sie zagniezdzenie. JASNE czy jeszcze jeszcze nie???

Gość kolyndara
swoja baba niby taka mądra jesteś a założę się ,że prostaczka z Ciebie ;p ja sobie robiłam nie raz i zawsze miałam negatywny. ale jak nie masz gdzie dać upustu emocjom to na forum wchodzisz.

Gość kolyndara
i swoją drogą po co wchodzisz na forum jak ci się nie chce.