Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

AnnS

Prywatna klinika Lodz. Prosze o pomoc

Polecane posty

Moja przyjaciolka bedzie rodzila w Lodzi i poszukuje dobrej prywatnej kliniki. Prosze o wskazowki

Gość Mama z Łodzi
Jedyną prywatną kliniką w Łodzi jest Salve, ale szczerze mówiąc koleżanki nie były zachwycone porodem w niej. Ja osobiście polecam szpital Kopernika.

Gość gryczka
Też słyszałam średnie opinie o Salve. Też planuję rodzić w Koperniku:-) Byłam dwa dni temu, rozmawiałam z położną, widziałam oddział, bardzo pozytywne wrażenie.

Gość kici_kici_kici
na ul. Ciesielskiej otwiera się nowa prywatna porodówka

Gość Mama z Łodzi
Mnie samej jest ciężko cokolwiek powiedzieć o Rydygierze, bo rodziłam w Koprze i byłam niesamowicie zadowolona z opieki. Moja koleżanka rodziła w R. i myślę, że pierwszy i ostatni raz. Po pierwsze ciążę przenosiła o prawie 2 tyg i nie dali jej nic na wywołanie porodu. Gdy w końcu rodzina zainterweniowała dostała oksytocynę, poród był naturalny w mega bólach, a dziecko napiło się zielonych, jak się okazało, wód i dostało zapalenia płuc. Winę za zapalenie zrzucono na matkę i wmawiali jej, że dziecko nabawiło się infekcji wewnątrzmacicznej. Przez kilka dni nie pozwolona się jej zbliżać do noworodka, bo niby mogłaby je zarazić (chociaż nie czuła się nawet przeziębiona). Dopiero po jakimś czasie znajoma pediatryczka przeczytała w wypisie napisany po łacinie faktyczny powód choroby dziecka...