Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość hfggfgfg

czy kochacie sie w dni plodne

Polecane posty

Gość hfggfgfg

z gumka czy sie boicie ?:)

Gość bezsens2
teraz biore tabsy, ale jak nie bralam to tylko w gumce, czasem tez wytrysk poza cipka

Gość mariette
nie kochamy..chyba ze planujemy dzidziusia:)

ehhh a my chcielibysmy miec dzidzie dlatego wszystko nam jedno kochamy sie bez zadnych zabezpieczen i czekamy na rezultaty

Gość Macao
w płodne w ogóle

Gość mariette
gumka moze pęknac..wiec ja bym nie ryzykowała..dziewczyno marzen. Chyba ze chcesz dziecko:)

Gość bezsens2
a dni płodne moga sie przesunac ryzyko jest ZAWSZE nie mam zamiaru rezygnowac na tydzien z seksu z powodu nieco zwiekszonego ryzyka ciazy

Gość ewelinka607
Ja z moim partnerem od około roku nie zabezpieczamy się wogóle. Wcześniej używaliśmy prezerwatyw, ale jak wiadomo były mało komfortowe. teraz pomyśleliśmy, że fajnie jakby było bobo, więc jest jak jest, ale bez ciśnienia na to. Dziwi mnie jednak to, że po tak długim czasie nie jestem w ciąży, mimo iż w dni płodne podświadomie staramy się uważać, to i tak prawdopodobieństwo jest duże. Jak myślicie, czy rzeczywiście łatwo jest zajść w ciążę? Zaskakuje mnie fakt, jak mnóstwo nastolatków zalicza "wpadki", a ludziom, którym naprawdę zależy często się nie udaje...

Gość abagap
izaczek niedawno pisalas ze bierzesz tabletki anty ty to juzz pierdolisz trzy po trzy

a ja odstawilam plastry anty teraz,i robimy to w gumce w dni plodne,chce sie troche podciagnac na zdrowiu,od pazdziernika zaczne brac kwas foliowy a od stycznia bedziemy sie starac o dzidzie.Ale poki co to gumka.