Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dgffgdfgfsd

kupiłem rower i żałuje - bydło i wiocha w samochodach

Polecane posty

Gość dgffgdfgfsd

w moim interesie jest żeby ani złotówki nie poszło na drogi bo ja rowerem mogę jeździć po dziurach a bydłu pójdzie zawieszenie

Gość dgffgdfgfsd
z wielkim zadowoleniem biegamy z Fafikiem po wertepach, a kiedy się zmęczymy zasypiamy wspólnie na jego legowisku tonąc w objęciach...

Gość ladacox
tylko Lepper

Gość aquariuss
Piszcie troszkę wyraźniej bo czasami ciężko jest zrozumieć o co chodzi. Jednak musze powiedzieć, że pomio tego, że mam auto to wolę jeździć rowerkiem, do pracy, po małe zakupy, na shoping. Nie rozumiem np. ludzi z mojej pracy, mają dosłownie 1-2 km do pracy a jeżdżą samochodami... głupota. I to młodzi ludzie, którzy nie maja dzieci, nikogo nie odbierają nigdzie....

Gość safsfsad
najgorsi są 40-50 -latkowie co to zbierali całe życie na 20-letniego opla - rowerzysta musi mu ustąpić bo przecież na rowerach jeżdżą tylko biedacy a on w samochodzie jest panem :o

Gość kwiat81 und sebian81
bydlo i trzoda na polskich drogach sama kata!

Gość safsfsad
pomijam fakt, że mój rower kosztuje pewnie 2 razy więcej niż przeciętny rzęch polskich maczo kierowców

Gość safsfsad
jakby mieli mi wypłacić za niego odszkodowanie to pewnie by się do emerytury nie wypłacili :o jakby o tym wiedzieli to może by się trochę inaczej zachowywali