Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ingrid26

Infekcja? co to moze byc?

Polecane posty

Gość Ingrid26

Czy pieczenie w tamtych miejscach pomimo tego,ze nie ma upławów ani zadnego nieprzyjemnego zapachu moze swiadczyc o infekcji? Co to mzoe byc? Ktoras dziewczyna miala podobnie? Dodam ze nasila sie to podczas okresu , ale tylko w momencie kiedy stosuje tampony. Co mam robic? Samo przejdzie? Czy to moze jakas bakteria? Nie wiem juz...

Gość ladacox
apsik...

Gość Ingrid26
dodam jeszcze, że niedawno odbyłam kilka razy stosunek z czarnoskórym mieszkańcem Kamerunu

Gość Ingrid26
znowu jakies podszywy, nie mam partnera, wiec nie obbywam stosunków od jakichs 2 lat.

może być infekcja bez innych objawów niż pieczenie. Upławów może nie być w ogóle, albo są tak gęste, że zatrzymują się w środku. Tampony mogą mocno wysuszać śluzówkę pochwy (pochłaniać naturalną wilgoć), co samo w sobie prowadzi do nieprzyjemności, ale też ułatwia zadanie infekcjom (przez otarcia). Nie zaszkodzi ginekolog.

Gość oijoj
albo alergia na tampony

Gość Ingrid26
właściwie to dziura w pipie na nowo mi zarosła :(🖐️

Gość mysz
clotrimazolum-kupisz w aptece za ok3 zl:) napewno pomoze;)

Gość iiiiiika
tak-są infekcje bez upławów i nieprzyjemnego zapachu-możesz spróbować maści clotrimazolum-faktycznie jest tania i bez recepty i weź sobie provag-to probiotyk doustny który pomaga odbudować florę bakteryjna pochwy, ale przezde wszytskim powinnaś iść na wizytę do ginekologa i poprosić o wymaz z pochwy-to da Ci pewność co jest przyczyną swędzenia i jak należy to leczyć