Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość deeeede

pyt do pan, o depilacje i sex

Polecane posty

Gość deeeede

czy w czasie okresu, jak zapewne nie uprawiacie sexu, golicie sobie cipke?Czy nie, i golicie sie dopiero po okresie, jak bedziecie juz mogly sie kochac??

Gość bezsens2
nie mam obsesji gladkosci, nie gole sie codziennie nigdy, nawet jesli nie mam okresu, a w trakcie okresu uprawiam seks

Gość deeeede
tzn uprawiasz sex tak lekko zarosnieta??twojemu facetowi to nie przeszkadza?

Gość bezsens2
nie przeszkadza, robi minetke i nie robi z tego powodu problemu widziales tak w ogole taki trzydniowy powiedzmy zarost?

Gość deeeede
jestem babka jak juz...;) zarost widzialam, u siebie, dlategfo pytam jak inni robia. Mnie by to krepowalo, dlatego gole sie codziennie lub co 2 dzien. ZNie wyobrazam sobie zeby moj maz dotykal mnie tam jak mam zarost, przeciez to drapie

Gość bezsens2
drapie to jak juz on jak sie nie ogoli i robi minetke ;) drapie zazwyczaj taki jednodniowy, pozniej mieknie i nie ma problemu

Gość deeeede
niewiem, ja mam chyba jakas obsesje co do tego. Nie chce mi sie golic codziennie, czasem po prostu nie mam kiedy i jak potem dochodzi do zblizenia, tzn facet cos probuje i mnie nakreca to nie pozwalam mu sie tam dotknac wiec niema sexu. Wstydze sie tego, mam wrazenie ze bedzie zniesmaczony czy cos...?Mimo ze nie raz zaproponowal mi zebym sie nie golila tam. niewiem, moze jakas dziwna jestem