Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość naiwniaczka mimo 25 lat eh

jestem naiwna - zlapal mnie na czule slowka ehh zalosna jestem

Polecane posty

eh taki juz los naiwniaczek;( a jak sie zemscilas?

Gość no to ladnie...
zemsta byla srednia ale ... ten chlopak to taki zigolo "magnes na cipki z etak powiem..." sorki za okreslenie heh.. wiecie przystojny jezdzi fajnym smaochodem ma kasy jak lodu... rozpowiedzialam znajomym (przebywalismy w tym samym towarzystwie) i wszystkim dookola tym co poznalam i okazalo sie ze jego tez znaja... ze jest marny w luzku... ze nigdy mnie niezaspokoil tak naprawde :) moze zemsta marna ale mnie usatysfakcjonowala :)

ten "moj" --> znajomi go znaja, on nigdy nie uwodzil..nie porzucal, norlamny niesmialy chlopak, majacy prace, zainteresownaia, spokojny lubiany, towrzyski itd a tu mi takie cos zrobil;(

Bo faceci podchodzą do wszystkiego w trochę dziwny sposób... myślą, że jak nic Ci nie zadeklarują i do niczego się nie zobowiążą to nic nie muszą. Pewne znajomości traktują jak przelotny flirt, zabawę, rozrywkę, miłe spędzenie czasu. też tak miałam - nawet byłam gorsza niż Ty bo facet nawet mnie nie całował, tylko zapraszał do kawiarni, mówił ciągle jakieś komplementy, bez przerwy, był miły sympoatyczny, płacił za moje picie itp. a później się okazało, że to dla niego nie było po prostu nic, tak sobie tylko chciał czas uprzyjemnić... rzeczywiście nie zobowiązał się do niczego, ale to niejedna dziewczyna odebrałaby jako podryw... No cóż, faceci już tacy są, dla nich pewne rzeczy to tylko przelotne flirciki. Pozostaje zapomnieć i tyle.

Gość ciekawe az do bólu
dokładnie, niektorzy kolesie bo nie wszyscy.. ale niektorzy tak maja.. koles jak ma kase fajne auto a nawet taki co wydaje sie byc zwyklym typkiem... upatrzy sobie taki jakas panienke i "musi ja miec" tyle ze gosc musi byc przystojny albo zajezyscie fajny co sie bardzo rzadko zdarza u takich typow.. zeby laska z nim poszla... wiele razy spotkalam sie moze nie osobiscie jak facet chcial tylko zaliczyc owa dziewczyne a potem kontakt sie urywa itd... nie rozumiem tego dlaczego faceci tak postepuja... moga postawic sprawe jasno che cie przeleciec albo che sie tylko zabawic zajac czyms czas niechce sie wiazac.. naprawde wiele jest takich dziewczyn ktore mysla podobnie... i tez tylko przelotne romanse na kazdej imprezie inni.. tacy ludzie powinni kumac ze soba a nie mieszac w to porzadnych ludzi.. albo woz albo przewoz...

ehh i kurcze ja sie prawie zlapalam!! prawie bo tylko sie calowalismy przez x week ;( a teraz milczy;( wiem ze ma mnie gdzies;( chcial sobie tylko milo spedzic sobotnie wieczory;( kurcze naina jestem;(