Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Sansdraa

ROZSTĘPY W CIĄŻY

Polecane posty

Gość Sansdraa

Jestem w 32 tyg ciązy i jak narazie nie mam rozstępów ...myslicie że ejszcze bede miała? czy przed ostatnie 2 miesiące przytyje na tyle żeby mieć rozstepy?czy mam smarowac kreami również nogi na których nie tyje widocznie dużo ? Uzywam kremu fissan który jest tłusty i nie wchłania się dobrze ale już się do niego przyzywczaiłam. Jest dobry?

Gość oijoj
tez jestem zainteresowana tematem ja co prawda jestem w 26 tyg, i nie uzywam zadnych kremow z czystego lenistwa:P

Gość Sansdraa
ja w 26 tyg juz stosowałam fissan bo podobno w 3 miesiacu juz trzeba nawilzac ta skóre. wczesniej tez z lenistwa nie stawoałam;) mam nadzieje ze nie pojdzie to na marne i nie porobia mi sie te okropne pregi!

Gość słyszałam, ze fissan to dobry
krem na łydki chyba nie musisz stosowac, ale na uda jak najbardziej. i stosuj go do konca ciąży , wiele kobiet pisze, ze dorobilo się rozstępów dopiero w ostatnim miesiącu ciąży

Gość Sansdraa
o jejkuuu!! a uda tez? przeciez jak one nie tyja to po co? on jest tłusty i niewygodnie go stosowac;/

Ja jestem w 4 miesiacu i całe moje ciało pokryły rozstepy :( Pośladki i piersi to juz w ogole porazka bo są pokryte czerwonymi sznitami, a uda i brzuch sa cale w takich jasnych, a od 3 miesiaca codziennie smatuje sie kremami :/

Gość ja się smarowałam kremem z
rossmanna i nie miałam ani jednego rozstępu, nic, ale koleżanka dostała rozstępów na 2-3 tygodnie przed porodem wiec różnie to bywa.

Gość i mi
wyskoczyly 2 tyg. przed porodem - jak brzuch sie obnizal :(

Gość chałwa waniliowa__
u mnie narazie rozstepow ani widu ani sluchu. A piersi powiekszyly mi sie o 2 rozmiary, brzuszek tez juz mam spory(7 mies) Smaruje sie kremem z pharmaceris i oliwka bambino. I licze ze odziedziczylam elastycznosc skory po mamie bo ona po 4 ciazach nie ma ani jedno rozstepu:) Za to celulit pojawił mi sie taki ze masakra:D Narazie go nie tykam nie mam siły na taka walke;p

Gość Sansdraa
moja mama też nie ma rozstępów wiec to mnie pociesza...ale ja wole na zimne dmuchac jak bym np odziedziczyła po ojcu skóre.

Ja skłonność do rozstępów mam na pewno, bo jak w liceum schudłam 14 kg w 3 miesiące to mi się zrobiły na udach :/ A w ciąży od pierwszego miesiąca smaruje się po kąpieli oliwką, a od 4 miesiąca dodatkowo kremem Perfecta Mama i póki co odpukać zero rozstępów, a to już 36 tydzień!

Gość nulka.27
Ja dbałam o skórę przez całą ciążę, smarowałam. a rozstępy pojawiły się mimo wszystko na jakieś 2 tyg przed porodem, gdy obniżył mi się brzuch. Smarowałam po porodzie więc są jaśniejsze ale są.

ja dostałam rozstepy ok 2 tygpzred porodem jak brzuch mi sie znacznie obniżył