Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ewela88laleczka

Upokorzona i załamana:(

Polecane posty

Gość Ewela88laleczka

myślicie że można być z kims ponad 2 lata i wcale go nie znać. Właśnie rozstałam się z moim facetem który okazał się byc gejem:( ciężko mi nie daje sobie z tym rady:(

Gość dushychka
powiem Ci że ciężka sprawa , ale to jak wy współżyliscie ze sobą jezeli on jest gejem. Przecież byśgo nie podniecała chyba że jest bi

Gość Ewela88laleczka
twierdził że wyglądam jak facet :-(

Gejami jest od 5%- 12% mężczyzn i znaczna ich część jest bądź była w związkach z kobietami. Część z nich związek z kobietą traktuje jako kamuflaż, a część wyparła się własnego homoseksualizmu.

5-12% ? Skąd te dane? Pewnie z jakiejś gejowskiej organizacji. Dziwne że nie wpisali 35%

To są naukowe dane, mnie również zdziwiły, ale wielu mężczyzn wypiera się gejostwa.

Gość podstępna kuciapa
Ja też kiedyś byłam z gejem, który oczywiście mi to powiedział parę lat później. Po kilku latach dopiero mogliśmy rozmawiać normalnie od tamtej farsy. I przynajmniej mam kumpla, który nie chce mnie zaciągnąć do łóżka :D:D

Hmm ja kiedys mialam faceta, 3 lata, pod koniec zwiazku pewnego dnia gdy bylismy z jego mlodszym bratem na spacerze powiedzial mi ze 'chyba' jest biseksualny i chyba zakochal sie w swoim dobrym kumplu (przyznam, ze nawet jak dla mnie te ich spotkania byly zbyt czeste, ale trche przegial) i UWAGA... jak jego kolega pil wino jego usta zrobily sie takie czerwone i mial ochote go pocalowac... Przyznam ze strasznie mnie wtedy zranil, zszokowal i jakby nie bylo obrzydzil.. To bylo straszne, juz nigdy wiecej nie poruszylismy tego tematu, pozniej i tak sie rozstalismy. Teraz ma dziewczyne, ciekawe czy ona wie :P

Gość takie tam duperele
Teraz każdy jest gejem :( Szczególnie, gdy chce się pozbyć niechcianej już laski :)