Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość JużNieUczennica

Co zrobić ,jak to wykorzystać by sie zemścić...

Polecane posty

Gość JużNieUczennica

No więc w gimnazjum zalazł mi bardzo za skórę jeden nauczyciel ,który w dodatku za nic miał regulamin szkolny nie przestrzegał praw ucznia ( taki zakompleksiony kolo,poprawiający sobie samopoczucie na niektórych) Dobra nie będę opowiadać szczegółów ,bo to nie ważne. W każdym razie zawsze uważałam,że tacy ludzie nie powinni pracować w szkole i kombinowałam jak tu doprowadzić do zwolnienia go...Z natury nie jestem mściwa ,ale zależy mi by sprawiedliwości stało się zadosć... Żyjemy w państwie bezprawia,a ja mam tego dosyć. Ale do rzeczy. Nadażyła sie okazja. Od zawsze wiedziałam,że nauczyciel nie jest obojętny na urodę swoich uczennic... Ma 36 albo 37 lat. Dowiedziałam się ostatnio (nie tylko z zaslyszanych opowiadan mlodszych kolezanek ,ale tez sama ich kiedys razem widzialam) ,że wdał się w romans ze swoją teraz juz byłą uczennicą. Skończyła szkołę roku temu ,ale romans nawiązał się jeszcze w szkole ,ale dopiero teraz mniej sie kryją. Dziewczyna ma 17 lat. Jej rodzice niekoniecznie o tym wiedzą ,bo dziewczyna dojeżdzała do szkoły z innej miejscowości. Jak wkopać teraz faceta? Bo wg polskiego prawa kontakty seksualne z osobą powyżej 15 r.ż. może utrzymywać osoba poniżej 18 r. ż., a jęzeli osoba dorosła współżyje z osobą nieletnią jest to karalne! A więć fakt ten podpada pod paragraf! Co robić? Nie mam żadnych dowodów....

Gość po co dowody
plotka potrafi więcej

Gość what???
what? zazdrosna czy jaki pieron:)??? powiedz to jego mamusi:):):)

Gość pastafarianka
zrób im zdjęcia. i daj dyrowi. muhahaha

Gość JużNieUczennica
zrób fotkę! Przecież ja ich na co dzień nie spotykam ,raz tylko ich widizałam... Nie wiem o co wam chodzi... Po prostu ma duże poczucie sprawiedliwości i praworządności ,to chyba dobrze? A najlepszy jest ten komentarz ,że jestem zadrosna... Jakbyście widzieli tego nauczyciela - totalny oblech... Dziwię się tamtej dziewczynie,tymbardziej,że jest nie brzydka więc mogałby mieć młodszego i przystojniejszego...

Gość ertret
Dobrze robisz ,ale spiesz sie bo panienka niedlugo skonczy 18 lat i po ptokach. Pewnie ten nauczyciel ma zonke i nalepiej z informacj tam udezyc. Ja na twoim miejscu napislambym, cos w necie, luz zadzwonila anonimowo do lokalnej gazety. Tylko musisz miec dowody bo sie wyprze..:) Powodzenia. Mi tez taka jedna nuczycielka z liceum za skore zalazla, pomimo tego ze juz skonczylam studia ,to jakby nadazyla sie okazja to dalabym jej popalic:)

Gość jeśli dziewczyna nie jest
jego uczennicą i ma ukończone te 15 lat to nic nie zdziałasz - poza tym ona sama musiałaby go oskarżyć. Jak mocne masz dowody na to, że uprawiali seks gdy była jego uczennicą? Sama plotka nie wystarczy.

Gość JużNieUczennica
do etret: facet nie ma żony,jest kawalerem. Dziewczyna już nie jest jego uczennicą ,ale romans zaczął się gdy jeszcze była... A seks z osoby pełnoletniej z niepełnoletnią jest przestępstwem!! Osoba ,która ma ukończone 15 lat może uprawiać seks ale z osobami poniżej 18 r. ż.! dociera?

Gość JużNieUczennica
a dowodów nie mam...dlatego pytam się o radę...

Gość JużNieUczennica
up up up

Gość ertret
no nic musisz miec dowody bo raczej nic ci nie da.

Gość Kafemisa
Nie Tobie jednej nauczyciel zalazł za skórę. Nie masz dowodów więc na pewno go nie zwolnią. Możesz tylko nagłośnić sprawę w szkole by po prostu poczuł się niezręcznie. Jakoś żeby w szkole zaczęli o tym gadać, że spotyka się z małolatą. Zrobisz mu lipę. Będzie na językach. No, ale nie zwolnią go bez dowodów. A nawet jeśli to tak naprawdę to życie tej dziewczyny. I Tobie nic do tego. Może nawet ze sobą nie sypiają tylko się umawiają nie byłaś u nich w sypialni. Ja wrogów mam dużo w szkole, ale co z tego. Takie życie, że nauczycieli nienawidzimy. I nic z tym nie zrobimy.

Gość Kafemisa
A jeżeli nie przestrzegał praw ucznia to za wczasu trzeba było pójśc do dyrekcji, pedagoga i powiedzieć co konkretnie robi. Jeśli łamał prawa ucznia to właśnie to byłby powód do zwolnienia, a nie jego życie osobiste.

Gość JużNieUczennica
Kafemisa - plotkuje sie o nim w szkole ,ale nieoficjalnie. Co nie przestrzegania regulaminu szkolnego ,to kiedyś czyiś rodzic poruszał tą sprawę na zebraniu i guzik z tego wyszło...

Gość JużNieUczennica
up

Gość JużNieUczennica
up

Nic nie zrobisz bo prawo nie działa wstecz.Jeśli już ma skończone te 15 czy tam 16 lat i nie chodzi tym bardziej do szkoły w której uczył znienawidzony nauczyciel możesz co najwyżej popisać na kafe.Nie masz dowodów nie ma sprawy.

Gość hahahnnanana
daj sobie spokoj, wez sie za swoje zycie,

Gość ciapaty rów murzyński
Plotka ludzi na rentę dożuywotnią wysyla, więc zapłacą wszyscy za to! Czyli podatnicy i plotkarze szczególnie!

Nie mieszaj się dziewczyno w nie swoje sprawy :( co ? Facet nie pozwolił ci zgłosić ''np'' i chcesz mu za to zniszczyć życie? Tak na poważnie?

Gość JuzNieUczennica
Milya - czemu mnie tak oceniasz nie znając szczegółow sprawy? Nie rozchodzi się o żadne "np"! Nie chodzi mi tylko o brak przestrzegania regulaminu szkolnego ,ale o jego stosunek do uczniów i uczennic...