Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

olusiaaa32

chyba zdradza mnie facet - pomocy!

Polecane posty

od jakiegoś czasu zauważyłam zmianę w zachowaniu mojego faceta. parę dni temu kiedy czytałam pudelka zauwazylam komentarz o tescie czyonzdradza.pl . na początku nie wierzyłam ze to moze mi cos dac. wynik testu brzmial: zdradzona. przez ostatnie dni zaczelam byc nieufna, kontrolowalam go. przed chwila przeczytalam jego archiwum gg z jakas osoba zapisana jako marek, ale to byla kobieta. i wiem ze spotkali sie miesiac temu, a on pisal do niej rybenko. nie mam innych dowodow, poradzcie mi co robic!

Gość bartulka24
No jeżeli tak pisał to już nie jest dobrze szczera rozmowa wszystko wyjaśni ale sytuacja jest jak widać dość poważna.

prawde to sama juz znasz, ale czy chcesz w nią uwierzyć...:( masz jasny dowó zdrady, bądz początku jego romasu itp. jeśli mu cokolwiek powiesz on bedzie sie wykecal ze to pomyłka ze przesadzasz itp. bedzie typowe teksty mówił w takiej sytuacji:) ale chyba wyjścia nie masz. Pamiętaj nie daj sobie wmówić bzdur.

Gość megggia
zaplacilas 3 dychy za głupi psychotest?

słuchajcie przed chwilą też zrobiłam ten test i też wyszło mi zdrada. jak najlepiej sprawdzić faceta i przycisnąć go?

szczerze mowiac sama nie wiem co mam robic, wydaje mi sie, ze on mnie nie zdradzil, tylko ze to poczatek jakiegos flirtu - jestem pewna ze jest to kobieta. zastanawiam sie czy do niej nie napisac, bo moze nie wiedziec ze jest zajety... tylko co z zaufaniem. czy ktos z was byl w takiej sytuacji? nie chcialabym mowic ze przeczytalam jego gg, a raczej jakos go zmusic do powiedzenia prawy.

Gość LUsetija
O ile jest na poczatku nowej znajomosci to prawdy Ci nie powie. Bo ma za wiele do stracenia, mianowicie - Ciebie, a nie wie przeciez jak wyjdzie mu z nowa. Jesli od dluzszego czasu toczy podwojne zycie, wtedy swoim pytaniem etc ulatwisz mu te wewnatrzna szarpanine i niewykluczone, ze sie przyzna, choc pewnie nie od razu, gdyz nie bedzie chcial Cie zranic. Najlepiej jak zagrasz va bank. Ze wiesz, ze kogos ma, ze widzialas go z nia i koniec dyskusji.

Bardzo sympatyczna kryptoreklama :) ---------------------- czyonzdradza.pl - serwis którego właścicielem jest firma INTERADRES z siedzibą w Warszawie przy ul. Korotyńskiego 32. NIP: 7010102800 III. Zasady korzystania z Serwisu. 1. Serwis przeznaczony jest dla Użytkowników Serwisu korzystających z Testu. 2. Korzystanie z Testu przez Użytkownika jest bezpłatne, przy czym uzyskanie wyniku Testu następuje po uzyskaniu kodu sms. 3. CENNIK USŁUG: Ceny odnoszą się do kosztu uzyskania jednorazowego kodu dostępu. Aby otrzymać wyniki Testu należy wprowadzić kod dostępu. a) Dwadzieścia pięć złotych netto (trzydzieści złotych pięćdziesiąt groszy brutto) ---------------- Czytajcie regulaminy, drogie Panie... Gratulacje dla tych, którzy nie dość, że płacą za prawie pewne potwierdzenie "zdrady", to jeszcze udostępniają organizatorom tego biznesu wspaniały zestaw identyfikacyjny: nr telefonu +nr IP. A potem zdziwienie skąd przychodzące bzdurne reklamy przez sms. Nie mówiąc już o tym, że Wasze związki mogą zmienić się w we wspomninie tylko dlatego, że generowane przez komputer bzdury zostały przez "zapobiegliwe" partnerki opłacone z własnej kieszeni. Jako następny proponuję zrobić test na IQ.

Aby nie było wątpliwości - post z Lansik.pl, wygererowany przez komputer (data postu...1970rok) ---------------- ( Czwartek, 01.01.1970 01:00 ) Nie popełnijcie tego błędu co ja. Siedziałam dużo na pudelku itp. a w tym czasie moje życie się waliło. Okazało się, że mąż mnie zdradza. O dziwo wszystko wyszło na jaw po teście na stronce CZYONZDRADZA . PL z resztą polecam przekonajcie się same Teraz zacznę wszystko od nowa. Najgorsze, że podejrzewałam go już od dawna, ale zbyt zajęłam się codziennością i przestałam być czujna. Warto przemyśleć wszystko złota zasada: UFAM, ALE SRAWDZAM ;) . Oby żadna z was nie przeżyła tego co ja. Nie dajcie się oszukać, nie ufajcie ponownie, bo znów was zdradzi Nie mogę sobie wybaczyć zmarnowanego czasu. --------------------