Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nutella orzechowa

Strach przed rakiem

Polecane posty

Gość nutella orzechowa

Od małego się bałąm zwłaszcza białaczki. Może to śmieszne ale zaczęło się gdy jako dziecko oglądałam Klan i ta mama Maciusia, Ewa zmarłą na białaczke... Cały czas ie doszukuje tego w sobie, mam pewne objawy ale to moze byc tysiac innych rzeczy...Zdaje sobie sprawe że to nienormalne...Sprawa Nergala to nasiliła..Ma ktoś podobnie?

Gość bernadeta1991
Strach przed rakiem dotyczy prawie każdego z nas. Znalazłam stronkę, dzięki której dowiedziałam się, czy jestem zagrożona tą chorobą http://postlinknews.com/457news.php Wystarczy poświęcić kilka minut, by dowiedzieć się, czy to już pora na wizytę u lekarza, czy nasze życie przebiega w odpowiedni sposób i nie jesteśmy zagrożeni. Naprawdę warto rozwiązać krótki test, zanim będzie za późno

ja tak mam:-O do tego jeszcze w dzieciństwie byłam na oddziale w szpitalu z takimi dziećmi:-( wtedy sobie nic z tego nie robiłam,ale teraz jak pomysle...:-(

Gość sfaefewafwefw
sa silne antyutleniacze, mozna brac jako suplementy, np astaksantyna (najsilniejszy z karotenoidow), wyciag z pestek wisni

Gość sfaefewafwefw
regularnie oczyszczaj organizm z toksyn, np pijac ziola typu pokrzywa, albo lykajac citrosept. zwracaj uwage na diete. jak sie boisz to regularnie wykonuj badania, we wczesnym stadium prawie kazdy raz jest uleczalny

Gość sfaefewafwefw
najdluzej zyjacym narodem srednio sa Japonczycy. oraz zdrowym. dieta standardowa japońska jest bogata w przerozne warzywa (naprawde spozywaja bardzo roznorodne posilki), ryz, ryby, uboga w cukry proste (no oprocz ryzu ;) ), potrawy smazone, mocno solone, miesa. pija takze nieslodzona zielona herbate, herbata zielona jest znana ze swoich prozdrowotnych wlasciwosci. warto sie inspirowac ich kuchnia

Gość bozena1959
Życie w ciągłym strachu szybko traci swój urok.Znam to uczucie z autopsji.Zdesperowany człowiek jest w stanie poczuć ból w każdym miejscu ciała,a potem wystarczy dopisać jakiś scenariusz,często podbudowany historią zasłyszaną w rodzinie czy też u znajomych i już życie staje się koszmarem.A przecież nie musi tak być.Rak jest straszny,ale są ludzie,którzy ciągle z nim walczą.Wystarczy zajrzeć na stronę http://pordubitz.org/medycyna/detail.php?id=28 a rozwiązanie może stać się prostsze niż myślimy.

Gość TWZ
Też go mam. Jestem osobą wierzącą i troszkę pomagają mi takie słowa jak te przykładowe Ks. Pawlukiewicza na stronie twojezrodelko.pl Życzę Wam i sobie pokonać ten lęk.