Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość asdertyhjk

Spłata długu Polkomtel

Polecane posty

Gość asdertyhjk

mam dług w Polkomtel. SA. wziełem telefon kuzynowi i on nie płacił. nic mi nie przychodziło bo rachunki i wszystko szło na jego adres ja się dowiedziałem teraz że już miał ok 2 miesięcy temu ostateczny termin spłaty należności. To było 312zł. Ale od dwóch miesięcy nic nie przychodzi jemu więc pewnie oddali sprawę do windykacji. a ta nałoży pewnie jeszcze z 1000zł dodatkowo które będe musiał płacić ja. I mam pytanie czy jest jeszcze możliwość aby móc napisać do plusa że spłace to na raty a żeby wycofali sprawę?

Gość asdertyhjk
?

Gość asdertyhjk
i co na takim piśmie miało by być napisanę.

Gość asdertyhjk
pomoże ktoś?

Gość ej no bez przesady
zadzwon na 601102607 (pn-pt 8-18, sob 8-16) i dopytaj, to jest ich dzial windykacji

Gość ej no bez przesady
zadzwon tam bo moze sie okazac ze nie jest tak zle :)

Gość asdertyhjk
no oglądałem te pisma od nich i nawet na 3 raty mu to rozłożyli on tego nawet nie płacił i przysłali później ostateczny list na wpłate w ciągu 7 dni. i od 2 miesięcy cicho. więc raczej oddali sprawe tyle że on nie czuje się na siłach aby to spłacił, ciotki to nie interesuje a ja jestem na liście dłużników.

Gość ej no bez przesady
nic wiecej nie placisz niz to co jestes winien plus odsetki ustawowe, ale nie jest to 1000 zł.

Gość ej no bez przesady
a tak w ogole to sie dowiedz, zadzwon, bo jesli bylaby mozliwosc reaktywacji uslugi, to wtedy nie bedziesz dluznikiem, ale tomusisz sie dowiedziec czy da sie. i nigdy wiecej dla kogos nie bierz telefonu, nigdy sie tak nie robi

Gość aSunsin
Prawda jest taka, że dług należy spłacić unikanie jego spłaty może doprowadzić jedynie do jego zwiększenia i bardziej agresywnej polityce firmy, która będzie go ściągać. Dlatego nie warto unikać kontaktu i spróbować się dogadać, BEST SA ma bardzo dobre podejście do dłuzników jeśli nie unikają kontaktu i chcą podjąć się spłaty otrzymują przystępne warunki.