Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość abbabbba

Czy to prawda,że jesli uderzył zrobi to znów ?

Polecane posty

Gość abbabbba

Był ktoś w podobnej sytuacji ?

Gość Basiol
tak tak tak i wcale nie bedzie póxniej załował....

tak jakby. Moja siostra uderzyła kiedyś w inny samochód. Błagała tatę, żeby pozwolił jej jeździć, że teraz będzie uważać i że to się nie powtórzy. Niestety, tak jest, że jak ktoś uderzy raz, to uderzy ponownie. I siostra miała drugą stłuczkę.

jeżeli ty z tym nic nie zrobisz to on uzna, że zyskał nad tobą przewagę..i po zawodach..

Raczej istnieje bardzo duże prawdopodobieństwo. Te nędzne namiastki facetów - damscy bokserzy z czasem się doskonalą w znęcaniu się psychicznym i fizycznym nad słabszą osoba od siebie... Pierwszy cios to zaproszenie od diabła który właśnie porzucił maskę aniołka.

Gość dsdsffdfddddfds
Bo niektóre trzeba ostro napierdalać, żeby coś zrozumiały.. ;)

Bo niektóre trzeba ostro napie**alać, żeby coś zrozumiały.. Skoro ktoś nie potrafi tego osiągnąć bez używania przemocy to niestety ale to on ma problem.

Gość hjjljhuj
uderzy - sprawdzone

Wiele kobiet prowokuje, a facet jako słabszy psychicznie nie potrafi sobie poradzić z sytuacją i wykorzystuje przewagę fizyczną - dotyczy to facecików, bo mężczyzna uderzy w ścianę lub odejdzie, czy też w inny sposób poradzi sobie w zaistniałej sytuacji.

nawet jesli kobieta prowokuje to facet nie ma prawa jej uderzyc takie jest moje zdanie

Nie ma prawa, ale kobieta tego podświadomie potrzebuje i nie odejdzie od takiego oprawcy.

źle zadałaś pytanie. Skoro tego nie potrzebują, to dlaczego nie odchodzą? Chyba że kobiety to idiotki, ale z tym się pewnie też nie zgodzisz

Mają w podświadomości zakodowaną potrzebę bycia poniżaną, pogardzaną itd. Takie kobiety nie trafiają na takich facetów, one sobie takich wybierają.

Gość takie tam duperele
Mnie "kochający" mąż uderzył, gdy byłam w 5 miesiącu ciąży. Klapy z oczu od razu mi spadły. Teraz ma następną do boksowania i wcale mi jej nie jest żal :)