Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość beyyyyyyyyya

Wolicie kobiety z kręcony czy prostymi włosami????????????????????

Polecane posty

Gość beyyyyyyyyya

Pytanie do Panów-wolicie kobiety z kręcony włosami,czy z prostymi? Dajmy przykład : http://images.dailyfill.com/62de9315e01d41f7_861193ac575f5068/o/beyonce-500-110509-spl129549.jpg or http://cdn.picapp.com/ftp/Images/f/3/5/c/PicImg_Celebrity_arrivals_at_9af0.jpg?adImageId=1612008&;imageId=4632906 Pytam,ponieważ sama mam z natury takie włosy jak Beyonce w wersji kręconej na tym zdjęciu,ale od paru prostuję,przez co mam na maksa zniszczone :( Teraz przestalam prostować,wszyscy mi mówią,że w kręconych wyglądam o niebo lepiej,ale ... Albo mam jakieś zwidy,albo wydaje mi się,że w prostych włosach faceci zwracają na mnie uwagę,a w kręconych już nie.Dlatego pytam- co wolicie???

Gość ale wyznanie....
proste

Gość ale wyznanie....
u dolu? czyli wolisz nie wygolone?:D

Nie ma to dla mnie znaczenia, ważniejsza jest długość, nie lubię gdy kobieta ma krótkie.

Gość Ha, ha
Mellygion, dlaczego chcesz umyślnie doprowadzić do pomieszania zmysłów u Autorki? ;-) Ta z prostymi włosami.

Gość beyyyyyyyyya
Kurczę,czyli wychodzi na to,że wolicie z prostymi,a już chciałam,żeby mi włosy odżyły od prostownicy.

Dobrze już nie będę dowcipkować. Ja wole proste ponieważ uważam że jednak kręcone włosy troszkę postarzają nadając surowości i pewnej "nauczycielskiej" powagi dziewczynie.

Gość dsdsffdfddddfds
wolimy blondynki.

Gość Dawwwwiiiddddd27
zrób coś dla siebie a nie dla kogoś. jeżli powiedzą,że wolą łyse to ogolisz głowę? co za bezsens i brak własnego zdania :/

Gość beyyyyyyyyya
Macie racje,tym bardziej,że wpłynie to na korzyść moich włosów,odrosną mi,bo niedługo zostałabym łysa przez tą prostownicę :(

Gość kinka3o
Moje kręcone włosy faceci uwielbiają ...

Gość oczywiście, że proste włosy
Proste włosy i konieczne czarne lub brązowe mmm

Gość hm.................
Mellygion mellygion@tlen.pl'; Dobrze już nie będę dowc*pkować. Ja wole proste ponieważ uważam że jednak kręcone włosy troszkę postarzają nadając surowości i pewnej "nauczycielskiej" powagi dziewczynie. Być może kręcone, ale "sztucznie" :P. Ja mam naturalne i wierz mi, że nie postarzają mnie, bo ciągle odejmowane mam 5 lat :) i żadnej powagi mi nie nadają:P. Mam oryginalne włosy i jest mi z tym ok :)

Gość kinka3o
proste ma 90 % albo więcej kobiet ... też mi coś .. Ja mam piękne czarne loki i nigdy nie prostuje ... faceci szaleją ...

Gość kinka3o
Nauczycielki mają kręcone włosy? I postarza? Akurat ... :O Mam piękne romantyczne loki ... i odejmują mi minimum 5 lat... mimo, że mam cygańską urodę ...

Gość kinka3o
Jeśli ktoś gustuje w pospolitej urodzie to wiadomo ... Mnie każdy kto widział raz w życiu... pamięta ...

Drogie panie proszę o wybaczenie, mą intencją nie było urażenie żadnej z Was. Tak rzadko widuje się ostatnimi czasy piękne kobiety z kręconymi przez naturę włosami iż musiałem się opierać (teraz ujrzałem że mimo wszystko błędnie) na wspomnieniu z przeszłości - potwora z liceum co mnie matematyką dręczył w niestety nieprecyzyjnym opisie mych niejako zapatrywań w tej materii puszystej i pachnącej :)

Gość kinka3o
Pewnie jeszcze większość ma w wspomnieniach te koszmarne trwałe ... które wyglądały jak hełm ...

Gość laura88
kinka3o - skromnością nie grzeszysz :D pewnie pasztet z Ciebie, dlatego pamiętają:D

Gość kinka3o
Wiadomo, że zależy jak te loki wyglądają ... ale ja już od dawna wyrosłam z narzekania na moje loczki .... Tylko jak byłam mała cierpiałam, a matka codziennie goniła mnie z grzebieniem ...

Gość kinka3o
Facet, który zobaczył mnie w restauracji szukał mnie przez pół roku (wynajął człowieka do tego) nazywał mnie dziewczyną ze sprężynkami. Znalazł mnie ... :)

kinka3o - no już, wszystkie ci zazdrościmy. Dowartościowana? Boże, czego to ludzie nie wymyślą żeby przez chwilę poczuć się lepiej :-o

Gość kinka3o
Myśl sobie co chcesz ... z przyjemnością to wspominam ... już 4 lata razem .. :)

Gość gość
Kręcone są the best :)

Gość Marlcia
Popycham

Gość Marlcia
Proponuje sciac zniszczone koncowki ja tez musze sciac bo za dlubie

Gość Piotr1612
Ja wolę z kręconymi czarnymi czy blond, w innym kolorze włosami, nie ważne czy na dole czy na górze, ważne, że kręcone!:-) pozdrawiam Piotr1612 :-)