Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Krygniunia

Drażni mnie nieatrakcyjny kolega mojego faceta

Polecane posty

Gość Krygniunia

Żadna normalna szanująca się dziewczyna nie chciałaby mieć wśród znajomych kolesia co tak wygląda: http://img840.imageshack.us/img840/5914/kurdupel8.jpg Sami widzicie :( i taki ktoś będzie się przyjaźnił z moim ukochanym. Sorry, ale sama jestem wysoka, mam ładne długie nogi, duże stopy, prawo jazdy, jestem dość silna jak na dziewczynę. Mój facet oczywiście jest ode mnie wyższy, jeszcze silniejszy, lepszym kierowcą niż ja, a mimo to koleguje się z tym aseksualnym kurduplem. A on w dodatku poza inżynierem zrobionym na najgorszej uczelni w kraju jest NIKIM!! Jest niski, bardzo słaby, nie ma prawa jazdy i z pewnością przegrałby ze mną na rękę. Niecierpię takich kolesi i mam nadzieję że większość dziewczyn mnie w tej kwestii poprze!!

Gość jagfg453
ja znam tego kolesia.... pracowałam z nim , nie omieszkam mu o tym powiedziec :/

Gość Monique2222
no wiesz duze stopy to raczej nie atut.. a to ,ze facet nie atrakcyjny to nie może być fajnym kolegą?

Gość dark heroina
:D

Gość Monique2222
wysoka i silna to też można by było dyskutowac czy to atut u kobiety..

Gość kiim
z tego co pamietam to ten gosc byl tu juz na na innej fotce, tylko temat byl cos w stylu "czy moge sie podobac" a pod spodem jego litania jaki to on brzydki i beznadziejny

Gość barabarabab
a mi to sie wydaje ze to jakis niedowartosciowany ministrant albo ksiadz

Gość no cóż facio
rzeczywiście niewyjściowy

Gość barabarabab
jeszcze biore pod uwage ze to moze byc koscielny

Gość sasgjhqgs
TO PROWO!

Gość gdagda
pewnie że prowo nikt normalny by tak nie napisał

Gość no ale koleś na fotce
de facto jest niesexualny i nieatrakcyjny!! Według mnie NIE POWINIEN mieć ani dziewczyny, ani prawa jazdy!!!!!!

zdjecie kiepsko wykonane ale z samym kolesiem z fotki nie jest pewnie az tak zle bo widac ze ma ladne rysy tylko glupkowato sie usmiechnal.wzrost to malo istotny szczegol w ocenianiu atrakcyjnosci ludzi. dla mnie co nieco sie liczy np dla mnie atrakcyjni sa mezczyzni 170-180 czyli typowy slowianski przedzial:D on wcale nie jest brzydki, jest nawet nawet, cos powyzej przecietnej, ale ja mam specyficzny gust i rozne zboczenia jak typowa dekadentka wiec moze moja opinia niech sie ogol podazajacy za urojonymi idealami nie przejmuje :D poza tym przy doborze przyjaciol nie kieruje sie nikt przy zdrowych zmyslach wygladem fizycznym. ja mam kolezanke ktora goli sie na jeza i jest gruba, druga ktora robi sie na dzielnicowa i nosi tlusty kucyk ale maja zajebiste charaktery i sa moimi kolezankami.

kurva tu widac jakie ludzie maja rozne gusta...mnie sie osobiscie ten koles podoba tylko ma glupia mine i moglby bryle wymienic na soczewki i bylby super. nie wiem czemu tak sie czepiacie, pewnie sami jestescie niedowartosciowani i chcecie sie wyzyc na jakims zakompleksionym czlowieku z fotki... bo widze ze stylu pisowni ze autorka jest koles ze zdjecia.

Gość Koleżanka Szklanka...
Faktycznie do uśpienia z nim. Puknij się troche w ten pusty łeb dziewucho!

Gość killazz
Ten facet już tu był i pisał właśnie o wysokich kobietach z wielkimi stopami i ich fizyczną siłą, że pokonają go na rękę. 🖐️

Gość barabarabab
no wlasnie kuwa ja tez mysle ze autorka jest koles ze zdjecia i dlatego pisze ze niedowartosciowany

Gość kurdu_wardowy
Tak, to jestem JA i co? :P Tak chciałem was potestować trochę hehe

Gość jarek88
nie no koles wstawil zdjecie swoje zeby poznac opinie na swoj temat :D;D::DXDXXDXD

Gość Krygniunia
Zgoda to ja, no mina mi nie wyszła ale dzięki za opinie!!

Gość HA HAHAHAHAHAHAHAHA
To Ty? No to już piszę: Facet jest wyjatkowo atrakcyjny i pociągający i ma w sobie to coś. Ciacho! ;)

No to ja, najgorszy 26-latek z Bydgoszczy, najniższy najsłabszy i ogólne gówno. Tak mi się nudziło to zrobiłem prowo no i co z tego? hehe