Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Dawwwwiiiddddd27

Czuję teraz niesmak do kobiety...

Polecane posty

Gość Dawwwwiiiddddd27

3 dni temu uprawiałem seks ze swoją dziewczyną..jesteśmy ze sobą dość krótko. W czasie stosunku jak już prawie dochodziłem, dziewczyna puściła straszliwie głośnego długiego bąka. Zaczęliśmy się śmiać,bo co miałem zrobić...nie wiem dlaczego ,ale od tego zdarzenia przeszła mi na nią ochota i na seks. Kurcze...mam nadzieję, że to minie. Miał ktoś tak? To nie prowokacja.

Gość euryyydyka sztuka dzika
ja tak mialam ale facet tak zrobil...tez czulam obrzydzenie

Gość sasgjhqgs
Dawid, nie dziwię Ci się. Współczuję. Ja rozumiem małego cichacza, ale twoja dziewczyna przegięła...

Gość Hehe......
No cóż, zwykle przechodzi, ludziom się zdarza, napięcie mięśni i w ogóle... W sumie czasem mam ochotę ale się ratuję tym że chcę się w cos przebrać (aby tylko do łazienki...!) ale nie zawsze się da. Więc trochę luzu :D Z moim byłam raz miałam taki wypadek ale jakoś nie czuł się potem odrzucony. Mi było dużo bardziej głupio niż jemu, więc pewnie dlatego nie robił wyrzutów. Pewnie ona też sięczuje gorzej niż ty ;) A może tobie smierdzą nogi, co ją odrzuca, ale nie mówi o tym bo wie że byś się źle czuł i lubi cię na tyle, aby to ignorować?