Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Córka Rybakka

Zesram sie, a nie wróce do chama. Takiego wała, jak kefeteria cała!!!

Polecane posty

Gość Córka Rybakka

Dosyć poniżania i zdzierania holewek za kims, kto nie był tego wart. Jak mawiają: zesram się, a nie dam się!!!!! (Ale pomóżcie mi w tym trochę :P)

Gość Miłość jest piękna
skoro cie nie szanował, to nie wracaj

Gość Miłość jest piękna
jak Wam pomóc?

Gość Córka Rybakka
Jestem świadoma,ze to nie jest facet dla mnie po prostu. Człowiek wyniosly, macho, mocno pewny siebie i z brakiem szacunku do otoczenia. Z pomocy pragne tylko glosu na "tak', ze dobrze postąpiłam. Dziekuje :*

Mówisz tak dzisiaj, a jutro będziesz sikać po nogach na samą myśl o nim:)

Gość motor lublin z 87
TAK TAK TAK:) ja też potrzebuję :D Ja już prawie rok bez niego ale wciąż tęsknie, chociaż to baran i nieudacznik :(

Gość Córka Rybakka
Kochaaany, już 3 tydzien mija jak sprawa został zakonczona. Nekał mnie prośbami przedwczoraj, ja jestm nieugięta i czuję dumę z samej siebie :)

Gość Córka Rybakka
motor lubin - pozytywne fluidy ślę, błagam daj mi dobry przyklad i bądź twardą babka ;)

Gość groooooba
TAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAK!

Wołając o pomoc na kafe można wnioskować, że się łamiesz i ciągle o nim myślisz:)

Gość Córka Rybakka
Ha! KOCHANI JESTEŚCIE!!!!!! :D :D Wiecie, grunt to pozytywne myślenie. Bo czyż łym jestem kąskiem mając 24 lata - zadbane ciało, ładna buzia, mgr i jednego afceta na koncie??? A Ty chlopaku baw się i tańcz ile wlezie, jak w Malgośce :P

Gość Córka Rybakka
Mertoro ... masz racje, wołam o pomoc, bo jednak ciezko mi jest przystosować się po 6,5 latach związku do nowej rzeczywistości. Kwestia tylko wmówienia sobie, ze ta nowa-oznacza lesza i w tym potrzebuję pomocy :)

Gość motor lublin z 87
Oki bądź twarda jak i ja byłam i jestem :classic_cool: Jesteśmy warte szacunku i żaden typ tego nie zmieni :P

Gość Oczywiście, ze dobrze
postąpiłaś. Ja bym też tak zrobiła na Twoim miejscu.

Gość Córka Rybakka
Jak miło jest mieć kafeterie na wyciągnięcie ręki :) Jak cudownie jest mieć rodzinę i znajomych oraz "otwarty na świat i ludzi" charakter. Wmawiam wszystko to sobie,ale na tym polega siła perswazji, żeby przetrwac najgorsze momenty i nie dać się slabościom.

Gość Córka Rybakka
Mertoro ... nie będę kłamała: zaślepiła mnie jego uroda i wygląd. był urzeczywistnieniem moich marzeń. Dawalam sobą manipulować jak ta naiwna, ba!!! ja byłam z nas taka dumna, ze tak długo razem, że mam TAKIEGO faceta. Dziś wiem, ze z ładnej miski się nie najadłam...

Gość motor lublin z 87
córko nie jest tak źle, ja po 5 latach zakończyłam związek więc cie rozumie. Ciągle ktoś był i się przyzwyczaiłaś a teraz go nie ma i nie wiesz jak to zorganizować żeby było dobrze

Gość Córka Rybakka
Dokładnie tak kochany motorku... Jak jesteś z Lublina to masz u mnie drinka w przyszlym roku :D

Gość córko rybaka daje ci
dzień góra dwa i wrócisz z powrotem do swojego kotka z łzami w oczach,wszystkie wracacie :D

Gość motor lublin z 87
Córka Rybakka jezu jakbym swoją historie czytała ;/ mojego faceta uroda tez zadziala i to bardzo :( nie mowie ze tylko dlatego z nim bylam ale wiem ze miala wielki wpływ na to :( i tez bylam dumna z tego ze tyle razem jestesmy, ze on taki fajny chcial mnie, akurat mnie, mimo ze nie jestem złą babką, a przy tym nabawiłam się sama kompleksów i zgorzkniałości a taka nie byłam ;/

Gość motor lublin z 87
kończe studia w Lublinie w tym roku :D ale być może tam zostanę na stałe, się okaże :)

Gość Córka Rybakka
Heee :D I takich postów mi trzeba, zeby mnie motywowały jeszcze bardziej do trwania w swojej dzecyzji.

Gość Córka Rybakka
Motorku... jak toc się mawia: milosc jest ślepa. dobrze, że nie straciłysmy wiecej czasu :)

Gość Tak, dobrze postapilas
tylko proszę, pisz cholewki przez CH :)

Gość Córka Rybakka
PRZEPRASZAM za te Cholewki :) 🌼 Słuchajcie uciekam na wino przy dobrej muzyczce do koleżanki na caaałą noc :) Życzę spokojnej nocy i dziękuję za wszytskie słowa otuchy. :*:*