Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość karolina0000

pomozcie czy to ciaza?

Polecane posty

Gość karolina0000

Witam wszystkich mam takie pytanie czy jest mozliwe ze zaszlam z ciaze jesli wspolzylam w 6 dniu cyklu miesiaczkowego? dodam ze cykle mam nie regularne roznie 29,30,31 dni proszee o szybka odpowiedz

Gość zianerina2
Kochana Karolinko niestety musze ci otorzyc oczy,jesli uprawiasz sex to ciaza jest bardzo mozliwa,nawet jesli stosujesz rozne zabezpieczenia,a jesli masz cykl nieregularny to ta ciaza jest podwojnie mozliwa....pisze z wlasnego doswiadczenia.

Gość karolina0000
nawet mnie nie strasz jestem przerazonaaaa

Gość karolina0000
a czy to prawda bo wiem ze w nasieniu znajduje sie taki plyn gdzie sa plemniki jescze przed wytryskiem on we mnie nie skonczyl ale tego sie boje strasznie do tego hnie zabezpieczalismy sieee

Gość karolina0000
chcialam jescze zapytac czy jest mozzliwa ciaza po tych 6 dniach od poczatku cyklu czy to sa dni plodne??? jesli cykl nie jest regularny? jest to mozliwe???

Gość karolina0000
ale prosze odpowiedzcie mi na o pytanie co napisalam tak sie boje mam 25 lat ale jestem przerazonaaaaa

Gość rumunski uwodziciel
Możliwe że to ciążaaaaaa

Gość rumunski uwodziciel
This is Spartaaaaaaa

Gość Macao
a spoznia ci sie ?

Gość karolina0000
Od 2 miesięcy... Czy to ciążaaaaa?

Gość Macao
jakis podszyw czy to ty :O ? dziewczyno 2 mies nie masz okresu i nie robisz z tym nic ? nie idziesz do lekarza ? jak sama piszesz z zabezpieczeniem bylo tak sobie.. moze masz po prostu jakies zmiany hormonalne i dlatego, okres czasem lubi nie przyjsc bez przyczyny.. no ale dla swietego spokoju zrob ten test nawet jutro rano i bedziesz wiedziala.. zrobisz ?

Gość karolina0000
Zrobię. Jutro napiszę jak wyszło. Ale jestem przerażonaaaaa

Gość Jakiś podszyw
Ktoś mnie wzywał?

Gość 16 Iatka mam problem
muwilam Ci pszecierz rze jestes w cionrzy tak jak ja.

Gość Agnesss_____________
2 miesiace bez okresu=CIAZA jak nic:D Gratuluje zostaniesz mamą.

Gość Macao
No napisz, moze masz szczescie i tylko ci sie rozregulowało.. ale nie swiruj z tymi przerywanymi wiecej, juz chyba sie strachu wystarczajaco kochana najadlas :D ile masz lat ? chlopak wie ze sie spoznia ?

Gość Agnesss_____________
Stosunek przerywany=ciaza:P

A morał z tej bajki jest krótki i niektórym znany... tak się właśnie produkuje nowoczesne mamy.

Gość Macao
No nie stresujcie dziewczyny na razie xD zrobi test to sie okaże co i jak, już przynajmniej bedziesz wiedziala na czym stoisz i zastanowisz sie co z tym robic. Mozliwe jest nawet ze stres tak cie nakreca ze sie przesunelo, juz niejedna tak miala

Agnesss_____________ Stosunek przerywany=ciaza A g* prawda :P 6 lat przerywanego w płodne i płodne i nic. Jeden raz do końca w płodne i mam 5 tydzien ciązy :D

Gość karolina0000
wczoraj ktos sie podszyl za mnie no nie ladnie ja sie tu pytam na powaznie a ktos sobie zarty robi ze mnie ... nie spoznia mi se 2 miesiace tydzien minal dzdsiaj od sexu czyli w sobote sie kochalismy boje sie moze to nie ciaza mam nadzieje tylko boje sie bo w 6 dniu miesiaczki kochalam sie z chlopakiem a w niedziele w nastepnym dniu juz mialam oznaki dni plodnych czyli sluz sliski delikatna plamka krwi i boje sie panicznie tego.... co wy o ym sadzicie ????