Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość poziomkowy swiat

mam duzo ubran 36-38 kazde za 10-12 zl

Polecane posty

Gość asaser
Dziewczyny może mi któraś pomoże, wystarczy że wygracie grę i się zalogujecie za 1,22 zł. Wtedy będą napływać mi punkty a potem prześlą mi trochę kasy. oto link http://puzz.org.pl/?p=EMpR0gnYtkum Mam 4 miesięcznego synka i każdy grosz się liczy tym bardziej że wychowuje małego sama i obecnie nie mam pracy. Proszę pomóżcie.

Autorko a skad jestes,jeśli mozna zapytac?Moze mieszkasz gdzies blisko mnie i moglabym Tobie pomoc skompletowac wyprawke dla maluszka?

Gość a masz już coś dla dzidzisia
skąd jesteś

Gość ale jestescie wredne , naprawd
dziewczyna chciała sprzedac , wystawiła , ale to nie znaczy ze trzeba ja osadzac , bo to nie topik o tym Nie ukradła i tyle , wy jak zwykle musicie się wymadrzac i zamiast dac jakąs rade to zaraz jedziecie po innych jak po gównie - zapszeproszeniem :-0

Gość ale jestescie wredne , naprawd
* za przeproszeniem

Gość adriana1976
nie przejmuj sie debilnymi komentarzami, to bardzo dobrze,ze probujesz,zalatac dziure w budzecie w ten sposob, ale proponuje wystawic ciuszki na www.szafa.pl tam nikt Cie nie skrytykuje i nie obrazi.Powodzenia.

Gość mamaRafałka
Jesli potrzebujesz ciuszków dla maluszka to mam 3 MEGA torby z wszelkiego rodzaju ubrankami dla niemowlaka, niektóre w stanie idealnym. Ubranka są w stanie bardzo dobrym, noszone przez jedno dziecko(moje)wyprane, jedynie co to je sobie poprasować. Trzymałam dla szwgierki, ale mnie wkur* i dostanie psińco.