Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Auraya

UWAGA! Sposoby na ciekawy seks?

Polecane posty

Z moim chłopakiem już współżyjemy od dawna i brakuje nam pomysłów co jeszcze możemy zrobić , żeby było ciekawie. Już się nawet przebierałam za pielęgniarkę :) Może potrzeba osoby trzeciej?

Gość ciekawy seks jest tylko z osob
ktora sie kocha :P jak dlugo z tym chlopakiem sypiasz? 5 lat? 10?

Jestem z tym chłopakiem już ponad rok. I już był seks w przebieralni i w aucie w lesie też :( jakieś pomysły odważniejsze?

Już sama nie wiem co robić. Daniel się przyzwyczaił , że za każdym razem go zaskakuję... :( A teraz... kończą się pomysły... POMOCY!

Łatwo mówić :) no proponuje trójkącik z moją koleżanką Kaśką. To mi się nie uśmiecha...

A Daniel jest naprawdę świetny. Mądry , ma super prace , nie pije , nie pali , jest dowcipny i przystojny. Czasem minusem jest to , że nigdy nie ma dosyć... :( a ja nie chcę go stracić cholera!

Gość nataliii9876512
no co ty chodzisz z Danielem OLBRYCHSKIM?!?! ale jaja :D:D:D

Gość 525
:-/ Dziwię ci się, że bierzesz pod uwagę seks z osobą trzecią.

w pociągu :classic_cool: na basenie :classic_cool: na balkonie na dachu i w garażu :P na łące,w autobusie,na plaży..na ławce w parku,na schodach..miejsc jest jeszcze mnóstwo :D w zasadzie wszędzie..o,albo na cmentarzu,nocą,przy świecach,romantic :classic_cool:

dla spotęgowania efektu zaskoczenia proponuje włożyć mu z znienacka w odbyt gumowego członka, kaczkę lub z braku laku plastikowa butelkę ( 2 litrowa cola pasuje jak znalazł).

Milky Way mnie nie chodzi raczej o miejsca. Z tego co wiem ani mnie ani Danielowi nie robi różnicy czy kochamy się na podłodze w kuchni czy w salonie :(

Pyskata :) tego nie było i chyba Daniel się z tego cieszy... ale paluszek przy robieniu loda tak

Gość Ona_ehh
Moze spróbujcie w odbyt ? czy tez już było? Albo wymyśl inne stroje :)

W sensie że anal? Był :) Raz tak żartobliwie ubrałam się w taki kostium z masy tasiemek atłasowych i rozwiązywał to z 20 minut. Strasznie się śmiałam wtedy :D ... i w końcu polazł po nożyczki

Ja sobie lubie urozmaicac spotkania z kobietami, sprzedam Ci wiec pare pomyslow, ktore mi sie podobaja :) Przede wszystkim ja lubie kiedy gra wstepna jest dluga, i kiedy kobieta ma z niej jakas przyjemnosc :) Co jest fajne i czasami lubie do tego wracac: rozbieram kobiete, jej bielizna zwiazuje jej rece w nadgarstkach, nogi w kostkach, pozniej jezykiem stymuluje cale jej cialo :) To swietne kiedy tak skrepowana kobieta wije sie na lozku :) Ale, warto role zamienic, i np. samemu dac sie skrepowac, w Twoim wypadku, skrepuj swojego faceta, zdejmij stanik, i zwiaz nim jego rece, nie za mocno, ale tak zeby w odruchu nie rozwiazal ich sobie jednym pociagnieciem :) Tutaj podradzam stosowanie jadanek i tym podobnych bajerow - sa niewygodne i przreklamowane :) Ina opcja, ubierasz bielizne i krawat, kiedy jestescie juz blisko, zawiazujesz mu nim oczy :) Mozecie tez wzajemnie sobie oczy zawiazac, wtedy latwiej skoncentrowac sie na odczuciach powonienia i dotyku, tez super sprawa :) Seks na krzesle czy w fotelu jest bardzo przyjemny o ile sie dogracie i poradzicie z tym zeby sie razem jakos zmiescic, ale ze wzgledu na to ze ciala sa blisko to czlonekw chodzi dosc gleboko. Ruchu za duzo nie mozna zrobic, ale moga byc to ruchy szybsze czy bardziej intensywne i... tez jest ciekawiej :) Jezeli lubisz dlugo to proponuje... Wzajemny masazyk erotyczny z olejkami (np. winogronowy, w sensie z pestek, bardzo fajny). Masujecie swoje ciala wzajemnie nie koniecznie samymi raczkami :) To moze trwac dlugo, mozna wmieszac rozne elementy penetracji, lizania, zaczepiania, podgryzania, i moze zostac uwienczone silnym seksem :) Odnosnie trwania to fajnie jest wlasnie zwiazac partnera nogi i rece, zakryc oczy, i powoli jezykiem stymulowac jego cialo. zarowno kobieta jak i mezczyzna, ktory jest poddawany takim rzeczom czuje sie wspaniale, jaki niezla frajde ma ta druga osoba. Zawsze proponuj po jakims czasie zamiane roli, zeby partner nauczyl sie ze tez tego potrzbujesz, i ze tez moze cos wniesc do waszych spotkan :) Inne fajne propozycje - milosc w jakims jeziorku (byle nie zaglebokim:P) wieczorem :) Milosc na pralce :) Albo np. masturbacja partnera i stopowanie kiedy zaczyna dochodzic, i tak pare razy :) Ogolnie niektore szczegoly moga byc strasznie mocne i pociagajace ale nie chce sie tu az tak rozpisywac :)

Hept dzięki za pomoc :) zawiązywanie oczu już było ale w innej formie. Super/ a co sądzicie o trójkąciku? Powinnam się zgodzić?

Gość 16 Iatka mam problem
autorka ma 16 lat! :O

Gość 16 Iatka mam problem
zgadłaś:D

Napisałam ci że mam 16 lat w twoim temacie , żeby ci przemówić do rozsądku :) i utwierdziłaś mnie w przekonaniu tak jak już ci wcześniej napisałam , że masz piankoworóżowy mózg

Gość Jezu dziewczyno R O K dopiero
i juz musicie sie wspomagac miejscami , przebierankami itp zeby sie bzykac ????? kurva mac, ja jestem z mezem razem 6 lat i tylko wypne tylek a mojemu mezowi chooj stoi a ty tu wyskakujesz z ROCZNYM stazem??? nie widze dla was przyszlosci ... nawet jak wyprobujecie wszytsko do nastepnego roku to pomysly sie skoncza :O i co wtedy??? koniec.

Wiek to tam nie ma znaczenia. Na trojkacik bym sie nie zgadzal z tej przyczyny, ze podczas seksu mozna sie zauroczyc kims, tak dziala chemia po prostu, i mozesz stracic faceta.

No i właśnie tego się boję :( I na poważnie zaczynam myśleć czy Danielowi nie chodzi tylko o seks. To nie jest tak , że bez przebieranek seksu nie ma. Chodzi o to , że on się przyzwyczaił i chyba to teraz dla niego norma... :(