Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość whatever zZz

Obowiązkowa słit focia w kazdej stopce? :/

Polecane posty

Gość whatever zZz

co sie stalo z kafe? dlaczego wiekszosc uzytkownikow ma oblesne słit focie, wlasnej roboty w stopce? ludzie co sie z wami dzieje? Nie moge tego przezyc.........................glupie baby, mysla ze jak wstawia fotke z cycami i opalona dupa to beda zajebiste :D:D ale z drugiej strony to chyba dobrze ze istnieja tacy ludzie, przynajmniej wiadomo jakiego poziomu ewentualnej konwersacji sie spodziewac:D Słit focie hehehe :D:D

Gość naajgorszą ma
fotę sossssssss- OMG! :O

Gość 1010101
szkoda tylko ze akurat Ty w przeciwienstwie do niektorych jestes brzydka

Gość ta siaka owaka i tyle
red high hills shoes ostatnie foto jest niezle :)

Gość whatever zZz
ale dlaczego akurat oblesne slit focie? zenada........ kiedy widze w stopce slit focie to od razu mam wyrobione zdanie na temat poziomu tej osoby;/

Gość whatever zZz
to nie jest problem, ja sie poprostu zastanawiam dlaczego poziom kafe tak drastycznie spada? ale juz wiem, przez SŁIT FOCIE:D

Gość whatever zZz
Wstydziuch no i dlaczego akurat Ty nie wstawiles slit foci w calej okazalosci?> hahah :D:D

Gość acadalfffo
Cudowna_Wenus1111 o tobie to juz d\uzo mowi sam twoj nick, fotke masz tylko i wylacznie po to, zeby inni pisali ci ze ejstes super itd. w ten spsob chcesz sie dowartosciowac....ehhhhhhhhhhh

Gość acadalfffo
smiac mi sie chce, zadne to profesjonalne zdjecia, wszystkie wymalowane odpicowane byleby tylko jak najlepiej na fotce wygladac.... W wiekszosci fotoshopem przerobione a w rzeczysistosci to byu sie Was nie poznało;\ tak jak na facebooku czy nk serie tandetnych zdjec i oczekiwania co do komentarzy- zeby jak najwiecej i jak najlepszych, zenada.......................

Gość acadalfffo
Wesnus ale Ty masz nieproporcjoonalne nogi wzgledem reszty ciala, prawda????

Cudowna_Wenus1111 - niezła z Ciebie laska, nie powiem:) ale wolałabym Cię zobaczyć w niepozowanych zdjęciach, takich spontanicznych, wiesz;) Zresztą...słytasne focie byłyby nawet, nawet gdyby opierały się na spontaniczności ;]