Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ver sonia

DOWIEDZIALAM SIE ZE JESTEM ZANIEDBANA

Polecane posty

Gość ver sonia

mama powiedziala mi ze jestem zaniedbana ... rozmowa zaczela sie od tego,ze stwierdzilam ze jestem za brzydka skoro nie mam faceta i zostane stara panna ..a mama na to, ze nie ma brzydkich kobiet sa t ylko zadbane i zaniedbane... moje pytanie do WAS kobieta zadbana to jaka??

Gość mchy
taka jakich wiele widzialam na ulicach tego lata, fuuuj :O np. stopy- pokrzywione, z halluksami, czesto brudne, piety jak huby bleh, a wszedzie mnostwo blizn czerwonych czy strupow po otarciach od butow :O ale lakier jaskrawy oczywiscie jest i tylko przyciaga wzrok do tych potwornosci :O

Gość mchy
a tak btw- nie sadze ze mama chciala ci powiedziec ze jestes zaniedbana :) chciala cie pewnie pocieszyc w taki specyficzny sposob, ze nie jestes brzydka :)

Gość ja teraz używam
zaniedbana to kobieta np, z potarganymi włosami, starymi ciuchami, z pryszczami. Zadbana kobieta to taka, która jest ładnie uczesana, dba o cerę, cwiczy aby miec jędrne ciało, ubiera sie ładnie - nie muszą to byc najmodniejsze ciuchy, no ale też nie jakies sprane koszulki sprzed kilku lat.

Gość ver sonia
przykrosc to ja mam ze sie wogole urodzilam...

Gość kalafiorowa
Każda tylko nie TyxD A tak serio moze to i jest prawda bo wiele kobiet nie dba o siebie choc mają jakis atut w wyglądzie tylko nie chce im sie go odsłaniac (nie chodzi tu o rozbieranie). Mam koleanka ktora jest ładna z twarzy a chodzi w tłustych włosach...

Gość kalafiorowa
sraty_pierdaty podpisuje sie pod Tobą pryszcze to choroba=/ Sama uzywam 3 kremów systematycznie i robie maseczki 2 razy w tygodniu a nie moge sie ich wyzbyc =/

Gość art123
zaniedbana to po prostu: włosy z odrostami, wyciągnięte koszulki, jakas niedomyta a wymalowana, zbyt gruba, stare buty i pogniecione ciuchy, dodam jeszcze zniedbane zęby i włosy związane gumką

Gość kalafiorowa
skategirl sznurówką powtarzam sznurówką...xD

Gość ver sonia
to chyba nie to bo to co zescie napisali to zupelnie nia ja wiec pozostak=je mi myslec ze ludzie na brzydkie poprostu mowia zaniedbana