Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość giarrarda

Kupiam platformy, 11 cm obcas, po godzinie nogi odpadaja, co robic?

Polecane posty

Gość giarrarda

Pomóżcie! ;)

Gość ladaco
zróbmy sobie wnuka

Gość fajna?
coz masz pecha, chodzic w takich nie umiesz i nic nie zrobisz

Gość giarrarda
Czy to na pewno jest wyłącznie kwestia przyzwyczajenia? Przede wszystkim boli mnie spód stop, dziwnie piecze. Nie mam płaskostopia jeśli by ktoś o tym pomyślał.

Gość giarrarda
Wydałam na nie dość dużo, są skórzane i wkładki również. Może platforma ma znaczenie, a ona jest drewniana. Hmm?

Gość evelinka:)
czego teraz te durne babiska nie zrobia dla wygladu... o nie tamta ma takie buty to ja musze miec jescze lepsze... wyscig szczurow:/ zal

Gość ijioj
dziwne by bylo gdyby cie nogi nie bolaly na takich zabojczych obcasach:O Nie wierz kobietom, ktore twierdza, ze chodza w takich butach i sa mega wygodne. Moja znajoma tak zawsze gadala, tylko, ze jak przeszlam sie z nia po centrum miasta, to juz jeczala, a nie zrobilyscmy nawet 3km...

Gość bershkaa
ja tez kupiłam platformy na 1cm podeszwie, szpila nie wiem ile ma może z 8cm? jeszcze w nich nie byłam w dalekiej trasie-ujmijmy to tak ale zakupiłam w rossmanie sylikonowe wkładki przeciw obtarciom piet mam nadzieje,ze pomoże jeszcze są sylikonowe wkładki na spodnia część stóp

Gość sprzedaj je na alegro

Gość giarrarda
No właśnie, też czasami spotykam się z opinią, że to prościzna. To są pierwsze moje takie buty. Rozumiem, że trzeba się przyzwyczaić, ale boję się w nich gdzieś iść na dłuższą trasę żeby później nie wracać z płaczem ;).

Gość hahahnnanana
nie ma u ciebie smietnikow, bo u mnie sa, wywal je

Gość giarrarda
Moja platforma jest zdecydowanie grubsza, może jakieś 3-4 cm. Specjalnie szukałam zabudowanych żeby mi noga nie wylatywała., więc kupiłam botki. Teraz widzę, że platforma cudów jednak nie działa.

ja kupilam raz takie.. ale nie ze skory .. leża od kilku miesiecy w kącie... nie da sie wytrzymac w nich :/ ale za to kupilam teraz platformy w skorzane... moge chodzic dzien i noc.. nie wiem od czego to zalezy.. Ale chyba od tego i tego.. stop i butow. bo moja znajoma ma t ebuty co opisalam pierwsze i smiga caly czas i nic jej nie boli :) jesli dopiero je kupilas to ja mam take nogi ze musze wlozyc pochdozic troche.. zostawic na 4,5 dni potem wlozyc i co 2 dni nosic a potem juz codzinnie

Gość giarrarda
Zdrowie dla mnie jest również na pierwszym miejscu. Ale uważam też, że kiedyś muszę się nauczyć. Padło akurat na ten czas. Nie zamierzam ich wyrzucać ani sprzedawać, muszę nauczyć się w nich chodzić i tyle. Kosztowały 400zł.