Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lodowka duza pusta

podstawowe produkty w waszej lodówce???

Polecane posty

Gość lodowka duza pusta

takie które zawsze, obowiązkowo są... żywność z której w szybki i łatwy sposób zawsze można zrobić coś dobrego.. no i niezbędne przyprawy itd itd

Gość ladaco
piwo butelkowe

Gość hahahnnanana
wodka ,kilebacha ,piwo, woda i polopiryna

Gość taka se ja
światło, dobre i bez gadania

w lodówce to niekoniecznie żywność podstawowa, raczej dodatki - majonez, chrzan, musztarda, jajka, śmietana, koncentrat pomidorowy, puszka groszku i kukutydzy, masło, mleko, warzywa jeść to szybko można zrobić z tego, co w zamrażarce - mięso i z tego, co w szafce - kluchy, mąka, kasze

masło , serek almette , szynka , ser żółty , serek spleśniały , sałata pomidory , powidła śliwkowe, nic sie nie da z tego zrobić poza kanapkami, aha i maślanka

Gość maslo, warzywa, wedlina, ser
to podstawowe. do tego zawsze mam przeciery pomidorowe, zamarzalke pelna :miesa roznego, swierzego i przerobionego, pieczywo, warzywa (typu fasolka), grzyby, lody:) do tego ziemniaki, ryz, makaron i maka. to podstawy w domu ktore staram sie miec. oczywiscie jak mam pieczywo, maslo, warzywa, wedlina lub ser to tez jakos dam rade. ale staram sie miec wsyztsko co powzyzsze. duzo trzymam w zamrazalce wiec jakby co zawsze jest i staram sie by mnie nic nie zaskoczylo.

Gość D omatork A
piwo :P chocby tylko samo swiatło było, to browar zawsze dumnie stoi jogurty masło ser żółty pomidory,ogórek