Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nie kumam was

skąd wy macie tyle czasu na te głupoty,co to za slang jakieś beje i kafełe?

Polecane posty

awww :) cute :) Dziekuje Skarbie :) Pisze z wanny :) To, ze byc moze jestem uzalezniona od sexu, nie wyklucza mnie jako dobrej mamy. Nic nie wiedza o mnie w tej kwestii. Zreszta nie zamierzam tego zmieniac :) Zapominam tylko, ze niektorzy wiedza lepiej ode mnie jak sie maja moje dzieci, w jaki sposob je wychowuje, ba! wiedzac nawet lepiej ile moge miec orgazmow :)

Serio- On mi podlaczyl przedluzacz do pokoju ( tu ni ema kontaktow w lazienkach) kolo wanny stoi kosz wiklinowy a na nim lapek :) hehe zmyslnie ;)

Gość tzo wy chceta od slangełe
???

Gość tzo wy chceta od slangełe
No tzo , tzo ! Teraz nie odpowiecie

miła - dziękuję:D tzo chcę od slangu kafełe? kurwa nie rozumiem go:p skąd się to w ogóle wzięło? zaciągacie jakąś gwarą pisząc tope itd? czy ktoś to wymyślił i poszło w obieg:D witam drogie panie:* biatch, nie bój się, jak jesteś grzeczna i wierzysz to po Ciebie nie przyjdzie hehehe...oglądałaś EGZORCYZMY EMILLY ROSE na faktach? tam właśnie te najgorsze demony (w tym Lucyfer) przychodził o 3 w nocy...podobno (tak mówiono w tym fimie) gdzieś o tej godz. urodził się Jezus i Szatan w ten sposób się z niego śmieje...coś w tym stylu...nie podążam za tym tematem, bo się go w chuj boję:D... mam jeszcze pytanie, czy wasi znajomi, rodzina wiedzą o tym, że tu piszecie pod tymi nickami w taki sposób? i co oni na to? a jeśli nie wiedzą to nie boicie się, że ktoś was zajebie z dupy i się wyda co tutaj robicie, o czym piszecie itd? :)

Gość czere.............
Moze ja odpowiem,w pracy do ludzi mowie normalnie ą ę itp ale jak z kolezankami z biura czy z szefem gadam to tez tak smiesznie i mamy ubaw :) Czasem sie zapomnimy i są jaja :)

siema czere. a szef też siedzi na kafełe?:p który to hehehe. a rodzina, znajomki wiedzą, że tu siedzisz i piszesz głupoty? :D

Pani Generał ahoj🖐️ kurwa dopiero wstałam,tak to jest jak sie na kafe siedzi do 4:O nie oglądałam i jakoś mnie nie kusi,nie lubie takich filmów bo potem mam schizy:O stara jestem ale jak mam wyjść po ciemku do toalety to sram w gacie:D moi znajomi nie wiedzą że tu jestem,bo i po co?To taka moja tajemnica:P

Gość czere.............
nie nie siedzi ale tez ma specyficzne poczucie humoru

Gość same nowe niki
sie wypowiadaly i chuja wiedza o slangu :O

no to napisz coś o slangułe i się odkryj, bo skoro jesteś stary to masz swój nick, a nie pomarańczkę. napisz, bo się wczuwam, chcę was zrozumieć czuby:D

biatch, eee masz to samo co ja:p boję się wyjąć nóg spod kołdry, żeby mnie coś nie złapało i boję się iść do kibla jak obudzę się o w chuj o 3ej aaaaaaaaaa:D hahahaha. kiedyś, już dawno po obejrzeniu budziłam sie punkt 3 w nocy chyba ze 2 tygodniełe, wyobrażasz sobie co przeżywałam?:p jeśli obudzisz się o 3ej i poczujesz spaleniznę to już chuj, masz przesrane:p

Gość umtz umtz umtz
biach mamy do pogadania:classic_cool:

nie kumam jeszcze tego slangu, uczę się:D ale spoko, małe adwo tu była i jest git! była mowa, ale nic złego Frela hhehe. mam zasadę! nigdy nie jadę po kimś, kogo nie znam. nie oceniam po pozorach, po wyglądzie, po tym co kto mówi na daną osobę... peace!:D

Gość wysokie laski
to dzieciuch neo ciągle tu piszą i spieszczają język dziwactwami bez klasy

Gość gdzie sie podzialy tamte czasy
😭

Gość gość

Jakieś hobby trzeba mieć a że zostaje forum kafeteria tylko to co? może nie mają innych zajęć albo ich nie stać na hobby to kosztuje żeby się czymś zająć trzeba iść do pracy ciężko na coś pracować a jeśli sie to połączy z hobby to już ameryka nie każdy tak ma...