Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nie kumam was

skąd wy macie tyle czasu na te głupoty,co to za slang jakieś beje i kafełe?

Polecane posty

mnie sie tu podoba,nawet ten slang i inne takie:) czasem można się pośmiać,czasem powkurwiać...ileż można być powaznym i wszystkim się przejmować?Nie sądzę żeby ci których uwazasz za debili ktorzy nie mają własnego życia byli tacy sami w realu:)

eee tam, nie chcę siać postrachu:D...a te AsieBi i inne to tak na serio sweetaśneidiotki czy zwałę też kręcą? muszę się wczuć co nie? ladaco mi napisał: się uczy, będzie wiedziała...czy coś w ten deseń:p

biatch, w sensie biiiijaaaacz?:D pewnie normalni są w realu, ja tylko nie mogę skumać na chuj tyle życia tracą, żeby popierdolić jakieś farmazony na kafe, które się kupy nie trzymają ełełele:P

a co to fejk?:p czyli wy się tu wszyscy nie lubujecie i nie znacie? tworzycie różne grona, kółka wzajemnej adoracji?:D i ogółem kręcicie zwałę, robicie śmieszne akcje taa? żeby było wesoło? kto jest najlepszy:)

kupy toto może sie i trzyma, a raczej dupy. maryni. a ja nie wiem kto to jest asiaBi, a jestem tu starsza. szybko kumasz, widzisz:classic_cool:

biiiijaaaacz,fuck yeah!:classic_cool: Pani Generał ale wlasnie o to chodzi żeby gdzieś móc takie rzeczy popisać:) kafełe,fotełe ełe ełe:D czasem ktoś takim tekstem jebnie że śmieję się jak idiotka,zwykle są to podszywy:D

fejk=fake czyli coś fałszywego,nie wydaje mi sie żeby AsiaBi była AŻ TAK tępa...:)

Pani Generał pewnie że są tu kliki,kółka wzajemnej adoracji do których wkręcić się nie ma szans:) życie:D

ja pierdolę, z tydzien mi zajmie nim zalapie kto z kim trzyma i ten caly slang i w ogole wszystko:D aha, to mowicie, ze znacie sie juz dlugo, a na eNKusi tez sie zapraszacie do znajomkow? wiecie kto jak wyglada, gdzie mieszka etc? czy zycie prywatne jest zyciem prywatnym! ja bym sie troche dygala, ze przez takie pojebane forum znajomi i rodzina powiedza, ze jakas popierdolona jestem, ze takie rzeczy robie jak małolata psychiczna:D aa, byla tu akcja, ze Frela zajebala kogos z dupy do rodziny i klientka spalona na calej linii, czy tylko tej jednej tak zrobila? czy duzo osob sobie tak robi? to jest nie fair, chore, kwaśne, psychiczne:D

Pani Generał myślę że szybko pokapujesz kto z kim trzyma,to widać po odpowiedziach w topikach no ponoć była jakaś akcja z danymi osobowymi,ja tam nie wiem o co kaman ale widać czasem lepiej siedzieć cicho,bo to niby tylko forum ale można mieć przejebane

ja nie zamierzam sie do nikogo nawet wkręcać, bo wiem, że wy sie znacie dlugo i macie swoj swiat,swoje kredki i swoje jazdy na basi:D a ja tez nie mam czasy na te beje ełełe topele, bo mam dziecko małe (roku nie skończyło) i na kafe siedzę trochę wieczorkiem i do południa. dziś się wkreciłam, bo mnie zaciekawily wasze topele hehehehe

Pani Generał ja to żadnej ekipełe nie należę,tak tylko napisałam,ogólnie:)

o kurva, idę spać, godzina duchów zaraz wybije, a mnie kręgosłup pęknie od tego siedzenia...dobranooooc miłe panie! do zobaczenia wkrótce....CDN:D małej Fre cos nie widac. wolne se zrobila, no nie wierze:) ja to widac zawsze i wszędzie tutaj. paaaa!

ps. auraya kum kum kum. narazka. przyjebales/as sie jak rzep do psiego ogona z tym kumkaniem hehehe. ide, bo nie wyjde z tego topełe mojego....moj pierwszy na ogólnej, nie wierze:p

Pani Generał nie pisz mi tak bo kurva nie zasne:O jebnięta trochę jestem🖐️

Adwo- dziekuje kochana :) Smieszne jest to co one am wymyslaja. Az szkoda mojej energii na tlumaczenie tym kretynkom wiec dalam sobie spokoj. Pani general fajna fotka :)