Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ale żenada ja pierdzielę

Ale żenada. Polacy jednak nie dorośli do szybkich i mocnych samochodów.

Polecane posty

Nie daję linka żeby nie było że reklamę robię. Tak sobie przeglądam samochody na motoallegro i wiecie na co natrafiłam? Nissan 350 Z z LPG!!! Normalnie nie mogę ze śmiechu. Sportowy samochód, silnik 3.5 litra 280 koni mocy i gaz. Rozumiem gaz w zwykłym VW, Oplu, Renault, Fiacie, itd, ale w sportowym samochodzie? Ale żenada. Polacy jednak nie dorośli do pewnych spraw. Kupuje taki burak auto, którego mocą można by obdarzyć 3 auta i narzeka że dużo pali, i go na paliwo nie stać.

Nikt nie pytał czym jeździsz, głupia pudernico :o

To nie jest tak ze nie dorosli bo nie chcieli. Nie dorosli bo ich na to ine stac po prostu.Oczywiscie mozna mowic o zasciankowosci, braku intelektu czy zwyczajnej biedzie w mysleniu, ale to wszystko wynika wlasnie z biedy w portfelu. Ja zamiast narzekac woel ludziom uswiadomic, ze szybkie auta, ma byc szybkie i mocne, zamiast sie znich smiac. Oczywiscie mozna zalozyc topic na kafe, ale czy myslisz ze to cos zmieni? Nie masz nawet pojecia, w ilu dziedzinach zapewne sam zachowales sie podobnie...

Gość niektorzy to farciarze
ja dostalam honde civic na pierwsze auto od mamy, rocznik '95 i bardzo sie ciesze, a niektorzy mowia ze to wiocha , ale ja ich olewam ;p

kochanie , ty jesteś farciara , ja od moich starych nic nie dostałam, a na to bmw musiałam zarobić

Gość dsafsd
oczywiście widziała jeden i już ocenia cały naród. pewnie jeszcze był to samochód importowany z usa, gdzie często montowano gaz we właśnie tym modelu. to tak jakbym powiedział "polki są tępe bo gówno wiedzą a się mądrzą" a tak nie twierdzę 🖐️