Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość balbia

Odzywki mojego męża to porażka. Wstydzę się za niego ;/

Polecane posty

Gość balbia

Kiedyś był inny, ale po 9 latach małżeństwa wszystko jest możliwe...Kryzysu jako takiego nie mieliśmy, albo może to ten kryzys? Mój mąż uwielbia sobie żartować z robienia kupy, sikania, pierdzenia, bekania itp. Przy znajomych nie szczędzi tych słów i rzuca je gdzie popadnie. Jesteśmy więc dość młodzi, mamy po około 31 lat. A on się zachowuje jak dorastający młodzik, co to mu pierwszy raz fiutek stanął :O Jego stałe teksty to: Jak chce mu sie kupę: ale mnie bolec ciśnie idę walnąć zajebistego kloca idę się skasztanić Jak idzie siku: idę odsączyć węża idę zmarszczyć cewkę Jak beka albo pierdzi, czasami nawet w łóżku, to mówi: ale idzie pula podkołdernik pospolity się zbliża alem że siem zjebał :O nie wąchaj bo się zagazujesz Mam go już dość, to takie chamskie. Jego kolegów to bawi, ale jest mi za niego wstyd przy moich rodzicach, nawet przed jego rodzicami się wstydzę a nie powinnam :O Kiedyś to był wzór kultury a teraz...

Gość ladaco
szacun kolo

Gość bluebelll
hahahahaha ale sie uśmiałam z tych jego tekstów

Gość milusinska223
Hej, tez mam faceta- nie męza, ale jestesmy juz ze soba dluzszy czas i tez jak chce mu sie pierdnac to mowi dokladnie to samo co Twoj mąż: ale idzie pula! W domu mysle, ze mozesz sie z tego smiac, oczywiscie nie jesli robi to w lozku, ale jezeli chodzi o jakies wspolne spotkania z rodzicami, znajomymi, to powinnas z nim o tym porozmawiac, bo rzeczywiscie troche przegina..

Gość hahahnnanana
ja pierdziele ,ale se go wychowalas, a tak serio to faktycznie pogon go, inny tez bedzie sie pierwsze 9 lat zakazywal,kazdy jeden facet tak gada, tylko ty tego nie slyszysz,

Gość D omatork A
Podkołudernik :D Faceci często tak mają, mój o pierdzeniu: - Puszcze bąka, niech się błąka - Puszczę drugiego niech szuka pierwszego :O

Gość barabarabara
jebaniutki ale ma teksty,dobry jest, moj gada --jebie jak z murzynskiej chaty, -zjebalemmm sie, ide sie wycedzic, --daj podupczyc,daj skora ruszyc,dawaj doopy, ale faceci sa sexi , fujj

Gość balbia
zaczęło się właściwie od MŚ 2010 co to wychodził do baru koło domu z kumplami i nie pozwalał mi się nawet tam zbliżyć a mam tam parę kroków. Rozbestwił się tam, tak myślę. Poznał takich flejarzy, blokersów itp. Najgorsze że utrzymuje z nimi kontakt do dziś. Tylko że MŚ już dawno się skończył a on nadal. Z niektórymi idiotami już wcześniej, dużo wcześniej się zadawał, ale moment kulminacyjny to właśnie były te MŚ. Mam w domu menela jakiegoś :O Zrobiłam mu raz awanturę że jest chamski i ograniczony z tymi odzywkami, żeby mi za przeproszeniem nie srał do łóżka, bo te jego pierdy to jeden wielki obsrany kibel :O A on na to że przesadzam, że jego kumple są o wiele gorsi i że prawdziwy mężczyzna nie powie przecież: żoneczko przepraszam, ale muszę opróżnić jelita z gazów ;/ No idiota. Tylko że kiedyś taki właśnie był. Może nie dosłownie, ale...był.

Gość zawsze lepsze to niz
a moj facet jak puszcza baka to lapie mnie za glowke i próbuję we mnie celowac albo jak juz pusci to specjalnie mnie wola zeby sie przytulic i przytrzymuje w tym smierdzacym miejscu :)lobuz z niego:P

Gość modżambo kokambo
mój raz do mnie: co się tak kręcisz jak smród po gaciach :O

Gość modżambo kokambo
to weź mu zrób tak samo, napierdź mu pod kołdrę i zapytaj czy lubi takie zapaszki bo przcież "kto produkuje ten nic nie czuje" a jak poczuje smrodek kogoś innego to na pewno zrozumie, że to jest be ;p

Gość kicia567567
haha uśmiałam się ale świni współczujęę

Gość balbia
wręcz przeciwnie,mam synka i bardzo go kocham on też, wiem to... syn dobrze na niego wpływa

Ok. A ty go kochasz? Tego męża? Jeśli nie , nie męcz się na siłę!

Gość Extra
Dnia 28.08.2010 o 00:59, Gość ladaco napisał:

szacun kolo

Extra

Gość zzz

pierdnij mu w twarz jak będzie ci ozorem chlapał minete, i zacznij sie śmiać

a ten bąk to najlepiej żeby z farszem był