przystojniak jakich mało_81 0 Napisano Sierpień 27, 2010 :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
germanotta 0 Napisano Sierpień 27, 2010 może trafiasz na takie co mają hemoroidy? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość z tego samego powodu Napisano Sierpień 27, 2010 co faceci chciałbys miec fiuta w dupie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ten ostatni niedziel 1 Napisano Sierpień 27, 2010 Ja się dziwię facetom którzy lubią anal. W życiu bym nie wsadził w dupę swojego penisa. Dupa jest od srania. Trzeba być jakimś krypto pedałem żeby lubić anal. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość brzydal ...... Napisano Sierpień 27, 2010 weź się chłopie lecz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
przystojniak jakich mało_81 0 Napisano Sierpień 27, 2010 a ja czekam na wypowiedź paszteta very interesting Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gdfgdfgdfg Napisano Sierpień 27, 2010 tacy faceci jak ty to po rpostu chamy i debile ! gdzie jeszcze byście chciali nam wsadzić te swoje fujarki ? pod pachę do ucha czy do nosa ?! sam se w dupe wsadź kija i zibacz czy ci przyjemnie ! a poza tym pragne ci uwiadamiać iz DUPA JEST DO SRANIA ! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Auraya 0 Napisano Sierpień 27, 2010 A ja lubię! HA! I się nie wstydzę! Straszną mam podnietę jak mnie facet od tyłu :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość bo po tym pierdzął Napisano Sierpień 27, 2010 ha ha ha :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tatuś pshytooli 0 Napisano Sierpień 27, 2010 moja go nie lubi,ale koffa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gdfgdfgdfg Napisano Sierpień 27, 2010 ja tez lubie od tyłu ale w odpowiednia do tego dziurkę ! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
przystojniak jakich mało_81 0 Napisano Sierpień 27, 2010 bleeehhhhh Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Hept 0 Napisano Sierpień 27, 2010 Ja to jednak wole normalnie. A na pytanie odpowiem tak: sam sobie wsadz ogora w dupe to zrozumiesz :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Auraya 0 Napisano Sierpień 27, 2010 Ale to jest urozmaicenie. Co dwie ... perspektywy to nie jedna , nie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Hept 0 Napisano Sierpień 27, 2010 No nie wiem, ja tam jednak uwazam, ze sraka to nie miejsce dla ptaka :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pani Generał 0 Napisano Sierpień 27, 2010 wsadzę Ci mój karabin w dupę i powiesz nam jak było okej?:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Auraya 0 Napisano Sierpień 27, 2010 Mocne :D hahaha Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
germanotta 0 Napisano Sierpień 27, 2010 przystojniak , przerzuć się na młodsze .... bez żylaków odbytu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Miła w dotyku 1 Napisano Sierpień 28, 2010 Które nie lubią? Chyba tylko te, ktore ne sprobowaly :) Żartuje, jest tu takich od hooja co nie lubia a jak ktos lubi to po nim jada :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość do Auraya Napisano Sierpień 28, 2010 zboczona jestes Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość sebian 81 und kwiat81 Napisano Sierpień 28, 2010 Najwspanialsze odbyty do penetracji maa młódeczki nieródeczki i do tego wegetarianki oraz uprawaiające sport! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
przystoiniak jakich mało_81 0 Napisano Sierpień 28, 2010 jem kupę:) na śniadanko Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
przystojniak jakich mało_81 0 Napisano Sierpień 28, 2010 podszyw nudny jesteś Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość anal lubia grube Napisano Sierpień 28, 2010 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gdfgdfgdfgdfg Napisano Sierpień 28, 2010 a ja mam pytanie do facetwo: czy wy byscie chcieli zeby dziewczyna wsadzila wam wibratora w dupe?? przeciez to jest to samo dupa meska i dupa damska . odbyt to odbyt. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Facet lubiący sex Napisano Sierpień 28, 2010 Też chciałbym wiedzieć, czemu kobiety nie lubią anala :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość wsadz se marchewke Napisano Sierpień 28, 2010 jak polubisz to ok Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość very inreresting.. not Napisano Sierpień 28, 2010 nie oczekuję, że po upojnej przygodzie od tyłu z panem woźnym zrozumiesz, ale anal może byc nieprzyjemny Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Koliberek35 0 Napisano Sierpień 28, 2010 Każdy ma swoje upodobania, anal jest nieprzyjemny i dlatego kobiety tego nie lubią:o A baby to możesz spotkać na jarmarku:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
very interesting.. not 0 Napisano Sierpień 28, 2010 zrozumcie jego kocha analnie pan staszek iz czego wyciagaja oboje ogromne korzyści dlatego mu sie to w pale nie mieści, że to nie każdy moze lubić Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach